Lagerrum

Har du brug for et eller flere lagerrum til din virksomhed eller webshop, så kan du med stor fordel kontakte BOXIT, hvor du kan leje et lager i form af depotrum til erhverv på samme fleksible betingelser og til samme lave pris som private. Du kan for eksempel bruge lagerrummet til varer, vareprøver, udstillingsmaterialer, kontormøbler, du ikke har brug for lige nu, eller andet. Er du kørende sælger kan du bruge rummet til dine varer, som du kan hente og bringe, når det passer dig.

Lagerrum
BOXIT’s depotrum egner sig fortrinligt som lagerum til varer.

Lagerrum i alle størrelser

Der er lagerrum i alle størrelser, så vi finder også det, der passer til dig. Vi spænder fra helt små rum på 3 m3 til større rum på 180 m3. Vi har også store, opvarmede udvendige rum, hvor man har egen port og direkte adgang udefra. Du kan få dit nye opbevaringsrum i løbet af fem minutter, og blandt de mange fordele er, at der ikke er binding på din lejeaftale. Opsiger du lagerrummet inden den 15. i en måned, betaler du kun til udgangen af måneden.

Udstrakt flexibilitet

Når du lejer et lagerhotel hos BOXIT, kan du skifte til et større eller mindre rum i takt med, at du fx modtager og sælger varer, så du slipper for at betale for overflødig lagerplads. Kontakt din lokale BOXIT afdeling og hør mere om dine muligheder.

play

Den unge webshop, Smartparent, manglede både lagerrum og pakkerum og forsendelsesrum. Indehaverne Chantelle og Lisbeth fandt det hele hos BOXIT, hvor de nu har hele webshoppen samlet.

Billige priser

Hos BOXIT får du en lav pris på leje af lagerrum, da du kun betaler for den plads, du bruger og dermed ikke betaler for tomme kvadratmeter. Har du i en periode brug for mere eller mindre plads, kan du få flere, færre, mindre eller større rum.

Se priser

Gratis lagermand

Når du lejer et webshoplager hos BOXIT, er du ikke bundet af at skulle være der, når fragtmanden kommer med varer. BOXIT personalet i afdelingerne tager gerne imod varer og forsendelser for dig, og du får dermed mere frihed i din travle hverdag. Tilbuddet om "gratis lagermand” gælder alle erhvervskunder i BOXIT.

Opvarmet, tørt og overvåget

Hos BOXIT kan du være sikker på, at vi passer godt på dine varer og dit lagerrum. Alle vores rum er sikret effektivt mod fugt, frost og store temperaturudsving, så dine ting står sikkert og lunt hele året. Hele området er indhegnet og videoovervåget 24 timer i døgnet. Du har selvfølgelig adgang til med en personlig pinkode, og det er kun dig, der har nøgle til dit lager.

Velegnet for alle typer erhverv

Lagerrum hos BOXIT kan bruges næsten af alle typer virksomheder. Brug for eksempel lagerrummet til opbevaring af vin, dokumenter, når du mangler plads eller som fleksibelt pakkerum og eksternt lager til webshoppen. Du kan også bruge lagerummet til sæsonvarer, eller – hvis du er håndværker – til sikker opbevaring af værktøj.

Læs af og på under tag

Lejer du et lagerrum hos BOXIT, kan du køre dine varer og redskaber lige til døren. Du læsser af og på i vores tørre, lune og lyse gennemkørselshal, hvor der er så højt til loftet, at selv lastbiler kan køre ind.

Hvilke byer har BOXIT lagerrum i?

BOXIT har afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn, med afdelinger i:

  • Hjørring
  • Nørresundby
  • AalborgC
  • Aalborg Ø
  • Aarhus N
  • Risskov
  • Aarhus V
  • Kolding
  • Esbjerg
  • Odense

Kontakt BOXIT