En dag står du måske pludselig i en situation, hvor du ikke plads til dine ting. Vi har samlet nogle tænkte eksempler, på personer som har været i en situation, hvor et depotrum var den helt rigtige løsning.

Birte arvede og havde ikke lyst til at skille sig af med minderne

Birthe havde arvet efter hendes mormor og valgte at opmagasinere møbler, bøger og malerier hos BOXIT.

Da Birtes mormor døde, skulle hun pludselig forholde sig til, hvad der skulle ske med det, hun arvede. Ting som hun kunne huske fra sin barndom. De betød noget for hende. Men hvordan skulle hun pludselig få plads til minderne, med et hus fuldt møbleret og med fyldte skabe? 

Birte kontaktede BOXIT og fik hjælp til at finde et depotrum, hvor hun kunne opmagasinere tingene. Hun behøvede ikke et stort rum, fordi en del var i papkasser som kunne stables i det høje rum. Og hun betalte jo pr. kubikmeter. Birte har allerede hentet flere af tingene, så næste gang hun henter noget, får hun behov for et mindre rum, men det er ikke noget problem. Hos BOXIT koster det nemlig ikke noget, at skifte til et større eller mindre depotrum.

Helle og Bo ville gerne opbevare deres ting mere privat

Bo og Helle valgte at flytte deres ting fra kælderrummet i lejlighedskomplekset til et tørt og sikkert depotrum hos BOXIT, hvor deres ting står mere privat

Gennem flere har Helle og Bo haft deres ting til at stå i det kælderrum, der hører til deres lejlighed. Det var fx parasollen, ting i papkasser og møbler, der ikke fyldte så meget. Det var jo ikke fordi, det var hemmelige ting, men det virkede bare meget lidt privat, at andre kunne se ind gennem tremmerne, hvad der blev opbevaret.

Kælderen var heller ikke helt fri for fugt, så tingene blev ikke bare støvede. De kom også til at lugte lidt. Desuden har Helle og Bo nogle venner, der fik deres ting ødelagt ved sidste skybrud. Det betød også, at man tænkte sig lidt om. I deres depotrum hos BOXIT er der varme, ventilation og ingen fugt. Det er trygt med kode og det hele – og så er der ingen, der kan kigge ind.

Tina og Henrik flyttede sammen og havde pludselig alt for mange ting

Tina og Henrik besluttede at flytte sammen efter 5 måneder. Der var ikke plads til alle deres ting i den nye lejlighed, så de lejede et depotrum hos BOXIT.

Tina og Henrik havde fundet en lejlighed, de skulle flytte sammen i. Der var kun et problem. Den var ikke var stor nok til, at begge kunne have alle deres ting. Selv om de var smaskforelskede, var de ikke helt enige om, hvad de hver især skulle give afkald på. Det hele var jo så nyt, og hvad nu, hvis det ikke gik? 

De besluttede at opmagasinere nogle af deres ting og fandt hurtigt BOXIT på nettet. Måske flytter Tina og Henrik en dag i en større lejlighed, og så kan de jo bare opsige depotrummet. Men lige nu er det et godt sted at opmagasinere tingene, og de står jo sikkert og trygt. Og så kommer de ikke til at lugte af hverken kælder eller gammelt loft.

Grethe og Mogens flyttede ind i en mindre bolig og manglede opbevaringsplads

Grethe og Mogens har solgt huset efter børnene er flyttet hjemmefra og er nu flyttet i en mindre bolig.

Det er jo nærmest en klassiker. Børnene flyttede hjemmefra og efter flere år med tomme værelser, som Grethe og Mogens ikke brugte til andet end opbevaring, besluttede de at finde et mindre hus. Det fandt de. Et godt lille hus. Der var kun ét problem, og det så de allerede, da de begyndte at pakke. Der var alt for meget af det, der stod på værelserne, de bare ikke kunne skille sig af med.

Sønnen sagde, at han havde hørt om BOXIT. Det var en lettelse for dem begge, at de kunne få et depotrum til opmagasinering. Grethe og Mogens købte nogle af BOXITs flyttekasser, og de kunne jo stables. Så de behøvede egentlig ikke så stort et rum. Nu havde de pludselig god tid til at sortere tingene.

Henrik fik jobbet i udlandet, men hvad med hans ting?

Henrik fik drømmejobbet i udlandet. Nu står alle hans ting sikkert hos Boxit. Betalingen sker automatisk gennem Betalingsservice og Henrik kan udleve drømmen under sydens sol.

Lige pludselig gik det stærkt, så var drømmejobbet der. Firmaet klarede alt – undtagen alt omkring Henriks lejlighed. Han var heldig. Fik den lejet ud hurtigt. Så var der kun et problem. Hvad skulle han gøre med sine ting? 

Henrik søgte på nettet og så, at BOXIT havde flere afdelinger. Også i Hjørring, hvor han boede. Han kørte ud til BOXIT, og efter 5 minutter havde han et depotrum. Det var billigere, end han regnede med. Og så var det bare en lettelse. Henrik føler hans ting er trygt opbevaret til den dag, han vender hjem igen – og så behøver han ikke tænke mere på det.

Gitte flyttede fra Peter og ind til en veninde

Gitte havde akut brug for et depotrum i et par måneder. Det fik hun hos BOXIT.

Fra det tidspunkt Peter og Gitte besluttede, at de ikke længere ville bo sammen, havde ingen af dem lyst til at bo under samme tag. Så Gitte flyttede ret hurtigt over til sin veninde. Det var tydeligt, at deres forhold var helt slut. Derfor skulle de bare dele tingene hurtigst muligt. 

Gittes veninde havde godt nok en stor lejlighed, men hun kunne selvfølgelig ikke have alle sine ting der. Derfor lejede hun i et par måneder et depotrum hos BOXIT. Nu har Gitte fået sin egen lejlighed, og opsagt depotrummet igen. Det gik nemt. Faktisk lige så nemt som at få fat i det.

Plads til det dyre udstyr

BOXIT, fordi det er sikkert - og de slipper for en masse bøvl.

Ulrik spiller i et band til private fester, byfester og den slags. Ikke noget, han lever af, men bandet har faktisk samlet ret meget gear. Før de fik et depotrum hos BOXIT, havde de hver især instrumenter, højtalere og alt muligt til at stå hjemme i kælderen eller garagen. Det var slet ikke optimalt - tænk på fugt og indbrud. Så hørte Ulrik om BOXIT.

Det er bare i orden. Her står alt tørt i et depotrum, som ingen kan komme ind i. Ingen kan se ind til deres ting og hele området er videoovervåget. Og det er bare skidegodt ikke at skulle stå der i mørket i regnvejr – nu læsser de af og på i en lukket hal. Her er rulleborde, ingen trapper eller revner og sprækker i gulvet. Ikke noget med at slæbe, som ellers er en musikers lod. Bandet låner forresten også en lukket trailer hos BOXIT – det er gratis, når de har et depotrum. Men det bedste er næsten, at ingen bliver sure, når de læsser af og larmer midt om natten.

Find din
lokale BOXIT


Her kan du blandt andet finde
åbningstider og kontaktinformation