Lagerhotel

Har du brug for opbevaring i forbindelse med din virksomhed, udlejer vi et lagerhotel i form af et depotrum til erhverv på samme betingelser som til private. Benyt fx lagerhotellet til udstyr, kontormøbler du ikke har behov for lige nu eller som varelager. Mange sælgere benytter vores depotrum til vareprøver, salgsdisplays m.m.

Lagerhotel
Xtra pladshos BOXIT
Lej et lagerhotel hos BOXIT og få en lagermand til at tage imod dine varer.

Lager i alle størrelser

Vi har depotrum i alle størrelser - fra 3 m3 til 180 m3. Særligt interessant for mange virksomheder er vores store, opvarmede, udvendige lagerrum, hvor man har direkte adgang til rummet via egen port. Du kan få depotrummet i løbet af fem minutter. Og der er ingen binding. Opsig depotrummet inden den 15. i en måned, og du betaler kun til udgangen af måneden. Se mere om leje af depotrum her.

Stor flexibilitet

Når du lejer et lagerhotel hos BOXIT, kan du skifte til et større eller mindre rum i takt med, at du fx modtager og sælger varer, så du slipper for at betale for overflødig lagerplads. Kontakt din lokale BOXIT afdeling og hør mere om dine muligheder. Mød et par af vores erhvervskunder i denne video.

Lagerhotel priser

Hos BOXIT får du billige priser på leje af lagerhotellet, da du ikke behøver betale for den plads du ikke bruger. Hvis du i en periode har brug for mindre plads, kan du få et mindre rum, og prisen følger selvfølgeligt med ned i takt med størrelsen på rummet.

Priser for lager

Gratis lagermand

BOXIT fragtmand / lagermand

Når du lejer et lagerhotel hos BOXIT, er du ikke bundet af at være ved dit rum, når fragtmanden kommer. BOXIT personalet i afdelingerne tager gerne imod, og du får mere frihed i en travl hverdag.

Vi tager imod dine varer, så du kan fokusere på din forretning. "Gratis" lagermand til alle erhvervskunder.

Velegnet til flere former for erhverv

Opbevaring af vin i BOXIT lager

Vidt forskellige virksomheder har set fordelen ved at benytte vores lagerhotel til sikker opbevaring.

Brug fx lageret til opbevaring af vin, dokumenter, når du mangler arkivplads, som flexibelt lagerrum til din webshop, lagerplads til sæsonvarer, eller gør som håndværkeren, der mangler plads til sit værktøj.

Tørt, opvarmet og overvåget

Videoovervåget lagerhotel

Trygge og sikre lagerrum uden fugt, frost og store temperaturudsving er det, vi ønsker, du forbinder med BOXIT.

BOXIT afdelingerne er indhegnede og videoovervågede 24 timer i døgnet. Du har adgang til området med en personlig pinkode, og det er kun dig, der har nøgle til dit lagerhotel.

Læs af og på i tørvejr

Tør aflæsning hos lagerhotellet

Lejer du et depotrum hos BOXIT, kan du køre fx varer og redskaber lige til døren. Du læsser af og på i en lun og tør gennemkørselshal, hvor der er så højt til loftet, at lastbiler kan køre ind. 

Hvilke byer har BOXIT lagerhoteller i?

BOXIT har afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn, med afdelinger i:

  • Hjørring
  • Nørresundby
  • Aalborg C
  • Aalborg Ø
  • Aarhus N
  • Risskov
  • Aarhus V (Brabrand)
  • Kolding
  • Esbjerg
  • Odense

"For mig var det vigtigt, da jeg startede de to webshops, at få noget ekstra plads, som jeg ikke var bundet til. Både økonomisk og størrelsesmæssigt. Den frihed fik jeg med BOXITs lagerhotel."
Tom
Jensen Tom
Jensen
Kontakt mig vedr. lagerhotellet
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.