Webshoplager

Fra bleer over hele huset – til bleer i perfekt orden

Hvad gør man, når man har webshoplager derhjemme, og når hele huset flyder med stofbleer? Svaret er: Man ringer til BOXIT.

- Min drøm for forretningen er at kunne introducere konceptet af stofbleer for alle danske forældre, fortæller amerikanske Chantelle, der startede webshoppen, Smartparent, i forbindelse med at hun selv blev mor. Hun opdagede nemlig ganske enkelt, at mange af de smarte og bæredygtige babyprodukter, hun kendte fra sit hjemland, ikke fandtes i Danmark. Det måtte der gøres noget ved. Med hjælp fra sin svigermor, Lisbeth, blev drømmen om en webshop til virkelighed. I begyndelsen havde webshoppen lager i privaten.

play

Hvad gør man, når man har en webshop, der vokser så meget, at lageret ikke længere kan være derhjemme i stuen? Mød Chantelle og Lisbeth og hør, hvad de gjorde. 

Pris på depotrum

Styr på temperatur og luftfugtighed

- Vi havde et stort rod derhjemme med bleer over det hele. Vi nærmest levede i et lager og indså, at vi havde brug for en anden løsning, husker Chantelle. Hun gav sig til at undersøge markedet for lagerhotel, lagerrum og opbevaring og fandt ud af, at der er stor kvalitetsforskel. Nogle steder var prisen for høj, andre steder mødte hun dystre, fugtige lokaler.

Chantelle understreger, at det har stor betydning, at der er styr på temperatur og luftfugtighed hos BOXIT.

- Det er vigtigt, at stofbleerne er beskyttet mod mug og fugt, siger Chantelle, der med en PhD i Chemical og Biomaterials Engineering, har en fin næse for den slags. 

"- Vi søgte noget midt i mellem, hvor vi ikke nødvendigvis havde en fysisk shop, men hvor vi fik et sted, hvor vi kunne komme hver dag, og hvor vi havde let adgang til varerne. Og det er nøjagtigt det vi fandt i BOXIT"
Chantelle
Driever Løvborg

Styr på det hele

Depotrummet fungerer både som lagerrum, pakkerum og distributionscenter for Smartparent. Chantelles arbejdsdag begynder derhjemme ved computeren, hvor hun hver morgen tjekker, hvad kunderne har bestilt på nettet. Derefter printer hun ordrerne ud og tager det hele med til BOXIT, der ligger lige i nærheden. Efter en kop kaffe i BOXIT butikken går Chantelle i gang med at plukke varer, pakke og sende.

- Jeg lægger det hele ud på bordet, så jeg har et godt overblik over, hvad jeg skal pakke, og jeg kan hurtigt gennemgå lageret og tage, hvad jeg skal bruge. Det er en hurtig proces, for alt er sat op og klar til brug, det er meget hurtigere end at skulle lede i kasser derhjemme hele tiden, siger Chantelle og viser, hvordan stofbleer og andre varer ligger i snorlige, overskuelige rækker i reolerne i depotrummet. Når alle ordrer er pakket, kan Chantelle passe andre opgaver. Selvom hun ikke er til stede, kører logistikken i Smartparent videre, for BOXIT har lagermandsservice og modtager nye varer for hende, når de kommer med fragtmanden.

Smartparrents webshoplager hos BOXIT
Chantelle og Smartparrent har lejet et webshoplager hos BOXIT har rig mulighed for at organisere deres varer på hylderne.

Plads til at vokse

For en webvirksomhed i vækst og udvikling som Smartparent er det praktisk, at man ikke behøver flytte lokaler og lager, selvom virksomheden vokser eller får andre behov. Hos BOXIT kan Chantelle nemlig med kort varsel leje flere depotrum i takt med behovet.

- Nu er vi vokset så meget, at vi er begyndt at få hele paller med varer. Derfor har vi lige nu to depotrum, og vi bruget det ene til varer, der ikke er pakket ud endnu og det andet til plukkelager og pakkerum, siger Chantelle, der sætter stor pris på BOXIT’s venlige personale, der altid er klar med en hjælpende hånd og en kop kaffe.

Kontakt BOXIT

Lej et webshoplager

Du kan leje et webshoplager flere af de største danske byer. Du finder BOXIT afdelinger i følgende byer

  • Hjørring
  • Nørresundby
  • Aalborg (C og Ø)
  • Aarhus (N, V og Risskov)
  • Kolding
  • Esbjerg
  • Odense