Opbevaring Odense

BOXIT i Odense giver dig nem adgang til depotrum, hvor du trygt kan opbevare dine ting, hvis du fx er flyttet til en mindre bolig, skal udstationeres, eller du ikke længere føler, at det er sikkert at bruge fx dit kælderrum til opbevaring. Mange virksomheder benytter også et BOXIT depotrum som fjernlager.

Få et godt tilbud på opbevaring i Odense

Vi er altid klar til at give dig en god pris på et depotrum. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du har brug for, kan du tjekke vores guide og udfylde formularen – så sender vi dig et tilbud. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller sms, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det depotrum, som passer bedst til dig!

Priser på opbevaring

Her finder du opbevaring i Odense C

Opbevaring Odense C
Første måned1 kr.**Forbundet med bindingsperiode

BOXIT Odense C har en central placering på Thorslundsvej 3 – ved siden af Lidl og Odense Sports Centrum og tæt på byens kommende City Campus. Centralt fordi du nemt kommer til dit extra depotrum ad Ring 2 og også via den nye Odins Bro.

BOXIT Odense C ligger på Thorslundsvej 3

Har du brug for sikker opmagasinering og bor i fx Middelfart, Bogense, Tommerup, Vissenbjerg, Kerteminde eller Munkebo, er du hurtigt fremme ved BOXIT Odense C via motorvejen. Hos BOXIT Odense C får du billig opbevaring med et depotrum til blot 1 kr. den første måned, hvis du herudover beholder det i minimum 6 måneder.

Kontakt BOXIT Odense C

Her finder du opbevaring i Odense M

Opbevaring Odense M

Er du på udkig efter sikker opmagasinering og bor i fx Svendborg, Årslev eller Ringe ligger BOXIT Odense M ganske få minutter fra Svendborg motorvejen.

BOXIT Odense M ligger på Rødegårdsvej 199

Du finder BOXIT Odense M tæt på Rosengårdcentret, Ikea og Bilka. Bor du i Odense S, SØ og SV og har behov for et depotrum, kommer du hurtigt hertil. Med bopæl i fx Nyborg og Langeskov er du også tæt på et godt sted for opbevaring af dine ejendele – du skal blot følge E20, så er du ved dit extra depotrum.

Kontakt BOXIT Odense M

Anmeldelse af BOXIT i Odense

I vores depotrumsafdelinger i Odense har vi mange tilfredse kunder. Her kan du læse hvad en af dem siger

"Boxit Odense Rødegårdsvej - helt fantastisk kundeservice! Jeg ville ikke tøve ét sekund med at anbefale Boxit på Rødegårdsvej til andre. Helt fantastisk kundeservice, og altid venlig, smilende betjening. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det!"
Cecilie L