Opbevaring i Aarhus og Risskov

I mere end 10 år har BOXIT med sikre depotrum tilbudt trygge rammer for opbevaring i Aarhus. Lej et sikkert depotrum til opbevaring af dine ejendele – uanset, om du har behov for et fjernlager i din virksomhed eller opmagasinering af fx havemøbler, julepynt og sommerdæk.

Uanset hvor du vælger at leje et depotrum, vil vi altid gerne give dig et godt tilbud. Har du en ide om, hvor stort et depotrum, du har brug for, kan du udfylde vores formular, så sender vi dig et tilbud.

Priser på opbevaring

Opbevaring Århus N

Opbevaring Aarhus N
Første måned1 kr.**Forbindet med bindingsperiode

Måske er dit kælderrum ikke længere et trygt sted for opbevaring – det er et depotrum hos BOXIT i Aarhus N til gengæld. Alle rum er tørre og opvarmede – så dine ejendele bliver ikke udsat for hverken fugt eller store temperaturudsving.

BOXIT Aarhus N ligger på Johann Gutenbergsvej 8, 8200 Aarhus N

BOXIT Aarhus N ligger 2 minutter fra IKEA ved Aarhus N frakørslen. Har du brug for et depotrum tæt på Randers, Hadsten, Lystrup eller Egå, er vi derfor ganske tæt på. Det samme gælder hvis du bor i centrum af Aarhus og pladsen er blevet for lidt for trang. Så står vi klar til at hjælpe dig med ekstra plads.

Kontakt BOXIT Aarhus N

Opbevaring i Risskov

Opbevaring i Risskov
Første måned1 kr.**Forbindet med bindingsperiode
BOXIT Risskov

Udover sikker opbevaring, tilbyder BOXIT Risskov moderne kontorfaciliteter, med BOXIT Flexoffice.

BOXIT Risskov ligger på Stokagervej 5, 8240 Risskov

Blot 3 minutter fra motorvejen giver BOXIT Risskov dig ideelle muligheder for opmagasinering – ikke blot, når du bor i Aarhus, men også hvis du har brug for opmagasinering og bor i Randers, Hadsten eller på Djursland.

Kontakt BOXIT Risskov

Opbevaring i Brabrand, Aarhus V

Lej et depotrum i Århus V
Første måned1 kr.*Forbundet med bindingsperiode
BOXIT i Brabrand, Aarhus V

BOXIT Aarhus V er vores ældste afdeling. Siden 2003 har vi herfra tilbudt sikker opbevaring til Aarhus og omegn. BOXIT Aarhus V ligger blot få minutter fra motorvejen. Bor du i Aarhus C har du også let adgang til et xtra depotrum. Drej blot ind på Edwin Rahrs vej fra ringvejen - så er du ved BOXIT.

BOXIT Aarhus V ligger på Edwin Rahrs Vej 75, 8220 Brabrand

Kontakt BOXIT Aarhus V

Anmeldelse

Vi har mange glade og tilfredse kunder af vores opbevaringsrum i Aarhus. Her kan du læse hvad en af vores kunder siger.

"Venlig betjening og super service Jeg har netop boxet nogle af mine ting i Århus N, og servicen var helt i top. Sød og venlig betjening og en super vejledning. Fik information og svar på alle mine spørgsmål. Blev rigtig godt behandlet som kunde og er fuldt ud tilfreds indtil videre."
Ida T