BOXIT Risskov

BOXIT Risskov
Stokagervej 5
8240 Risskov

Tlf.86 29 10 00
Email:risskov@boxit.dk

Depotrum:
Hele året06:00 - 22:00

Butikkens åbningstiderBOXIT i Risskov har sikre depotrum til opbevaring af dine private ejendele, når du har brug for et lager for virksomheden eller ved flytning. 

Her finder du BOXIT Depotrum i Risskov

Kig indenfor

Medarbejdere i Risskov

Jørn

Jørn
Afdelingsleder

Klaus

Klaus

Erik

Erik

Opbevaring i Aarhus

Lej en trailer

Henvendelse vedr. trailere bedes ske telefonisk på 86 29 10 00.

Grundet den meget alvorlige situation der er lige nu omkring Coronavirus og de anbefalinger der er fra landets myndigheder, har vi valgt at begrænse vores trailerudlejning til et minimum. Det betyder at vi lige nu kun låner trailere ud til de kunder som har et depotrum hos os. Vi beklager meget men vi ønsker at beskytte vores kunder og vores personale bedst muligt.

Kontakt BOXIT Risskov
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Depotrum i nærheden

BOXIT har flere afdelinger i og omkring Aarhus. Udover depotrumsafdelingen i Risskov, finder du også:

Xtra plads til alt det du vil passe på

Lej et depotrum i kort eller lang tid og i den størrelse, der passer. Du får udleveret en privat pinkode, så du kan kigge forbi, næsten hele døgnet – mellem kl. 06-22, 365 dage om året. Du behøver ikke tænke på sikkerheden, for det har vi gjort for dig med hegn, ståldøre og videoovervågning. Vi har også tilpasset temperatur og luftfugtighed. Ind- og udtjekning foregår hurtigt og effektivt, og vi har intet depositum og kort opsigelsesfrist.

BOXIT butikken i Risskov har et stort udvalg af flyttetilbehør, der gør pakning og opbevaring endnu nemmere og overskueligt. Vi hjælper dig gerne med professionel råd og vejledning.