Opbevaring til 1 kr. hos BOXIT

I udvalgte afdelinger tilbyder vi lige nu opbevaring til 1 kr. den første måned. Tilbuddet er forbundet med en bindingsperiode. Vælg den afdeling, der passer dig bedst og se mere. 

Opbevaring
Første måned1 kr.Ved bindingsperiode i udvalgte afdelinger
Få den bedste opbevaring til de bedste priser hos BOXIT

Find priser på opbevaring her

Vi har gjort det let at finde prisen på det opbevaringsrum, der passer bedst til dig. Vælg dit pladsbehov og afdeling, så får du skarpe priseksempler på tryg opbevaring.

Find priser på opbevaring

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang

Du skal ikke betale depositum, og du får nøglen til dit depotrum med det samme. Se hvor let det er i videoklippet.

play

Har du ikke lyd på computeren kan du læse speaken fra videoen nederst på siden eller klik her.

Rene, tørre og sikre opbevaringsrum

Hos BOXIT får du et opvarmet opbevaringsrum, som du har adgang til mellem kl. 06:00 og 22:00 - 365 dage om året. Med din adgangskode kommer du ind på et indhegnet og videoovervåget område. Derudover er du den eneste med nøglen til sikkerhedslåsen på dit opbevaringsrum. Har du et depotrum hos BOXIT, kan du desuden leje en gratis trailer alle ugens dage!

Du må opbevare næsten alt

Du kan opbevare stort set alt hos BOXIT. Vores depotrum er rene og tørre. De har alle temperaturstyring og lav fugtighed, hvilket gør dem yderst velegnede til opbevaring af indbo som møbler, vintertøj, musikinstrumenter, arvegods - ja selv opbevaring af motorcykler kan du klare let og enkelt. Alle lagerhoteller har brede gange og plane gulve uden dørtrin. Kom ubesværet rundt med vores transportvogne, som du frit kan benytte.

Læs mere om krav til sikkerhed i vores FAQ

Kontakt os

Vil du høre mere om leje af opbevaringsrum hos BOXIT, kan du kontakte den lokale afdeling, send en mail til depotrum@boxit.dk eller du kan udfylde kontaktformularen herunder.

Ja tak, kontakt mig vedr. opbevaring
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Anmeldelse

Se hvad andre kunder siger om leje af opbevaringsrum hos BOXIT.

"Det fungerer rigtig godt for mig at have det her rum. Jeg har haft det i fem år, og jeg vil nok blive ved med at have det, for det er både godt og billigt."
Gitte
Houman Gitte
Houman

Speak fra video

Hos BOXIT kan du leje et depotrum, hurtigt og enkelt. Her kan du opbevare stort set alt, når det kniber med pladsen. Brug og når du har behov for opmagasinering i kortere eller længere tid. Det er hurtigt og enkelt, og efter 5 minutter er depotrummet dit. Der er ikke noget depositum, du skal bare betale første måneds husleje.

Når du kommer med dine ting, kan du læsse af lunt og tørt indenfor i en højloftet gennemkørselshal. Her står der transportvogne og andet hjælpeudstyr klar til fri afbenyttelse.

Hos BOXIT kan du også købe for eksempel flyttekasser, møbelovertræk og bobleplast. I det hele taget ligger vi vægt på at dine ting bliver opbevaret sikkert og trygt.

Og som kunde kan du låne en trailer gratis. Det gælder ikke kun ved indflytning. Lån traileren når du vil.

Kig ind, afhent eller aflever dine ting når du har lyst. Lås dig ind med din egen personlige pinkode alle dage fra 6 til 22.

Du bestemmer selv hvor lang tid du vil have dit depotrum. Lejeperioden løber altid til månedens udgang og kan opsiges helt frem til den 15.

Kontakt en af vores afdelinger for hjælp til den rette løsning. Kig ind eller kontakt os på mail eller telefon.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg reservere et depotrum i god tid?

Nej, det skal du ikke, men det er en rigtig god idé at gøre det.

Kan jeg leje et opbevaringsrum så længe jeg vil?

Ja, lige så længe du ønsker.

Kan jeg leje et depotrum en måned?

Ja, det skal blot være opsagt senest den 15. i måneden.

Se flere spørgsmål og svar i vores depotrums FAQ.