Opbevaring Aalborg

Både nord og syd for Limfjorden giver BOXIT dig mulighed for sikker opbevaring. Tæt på motorvejen og med blot 8 kilometers mellemrum finder du vores BOXIT afdelinger i Aalborg Ø og Nørresundby.

Få et godt tilbud på opbevaring i Aalborg eller Nørresundby

Har du brug for opbevaring eller ekstra lagerplads i Aalborg, står medarbejdere hos BOXIT klar til at vise dig det depotrum, som matcher dit behov bedst. Ved du cirka, hvor stort et depotrum, du skal bruge, kan få en pris i vores beregner. Vil du hellere kontakte os på fx telefon eller mail, er vi altid klar til at besvare din henvendelse.

Priser på opbevaring

Vil du leje et depotrum i Aalborg C

Opbevaringsrum i Aalborg C
Første måned1 kr.**Forbundet med bindingsperiode
Sikker opbevaring af indbo, møbler, maskiner og meget andet hos BOXIT Aalborg C

BOXIT Aalborg C er centralt placeret nær øgadekvarteret og med nem adgang fra Hasseris, Centrum, Gug, Skalborg osv.

BOXIT Aalborg C finder du Østre Alle 102, 9000 Aalborg.

Placeringen på hjørnet af Østre Alle og Sønderbro gør det nemt at komme til og fra BOXIT Aalborg C, fra såvel centrum af byen som fra Hasseris, Gus, Vejgaard, Skalborg mm, samt fra motorvejen, uanset om du kommer fra nord eller syd.

Kontakt BOXIT Aalborg C

Her kan du leje et xtra depotrum i Aalborg Ø

Aalborg Ø Opmagasinering
Første måned1 kr.**Forbundet med bindingsperiode
BOXIT Aalborg Ø - Dit Xtra depotrum giver mulighed for sikker opbevaring af indbo, møbler, maskiner og meget andet.

Vi er nærmest nabo til motorvejen så vi har gjort det nemt for dig, hvis du fx. bor i Svenstrup, Støvring eller Nibe, og har brug for ekstra plads til opbevaring.

BOXIT Aalborg Ø ligger på Ølgodvej 2, 9220 Aalborg Ø.

Med en placering få minutter fra landevejen til Hadsund er du også tæt på en BOXIT afdeling med sikker opbevaring, hvis du har bopæl i fx Klarup, Gistrup, Storvorde eller Hadsund. Det samme gælder, hvis du har brug for et depotrum og bor ”lige rundt om hjørnet” i Vejgaard, Gug, Aalborg Ø eller Aalborg C.

Kontakt BOXIT Aalborg Ø

Her finder du opbevaring i Nørresundby

Nørresundby Lagerhotel
Første måned1 kr.**Forbundet med bindingsperiode
BOXIT Nørresundby

Bor du nord for fjorden er du derfor tæt på et sted, hvor du med sikkerhed får tryg opbevaring, hvad enten bopælen hedder Nørresundby, Vodskov, Vestbjerg, eller Vadum.

BOXIT Nørresundby ligger på Virkelist 1, 9400 Nørresundby

Med en beliggenhed tæt på motorvejen kommer du samtidig hurtigt til dit depotrum, hvis du bor et stykke længere nordpå, i fx. i Hjallerup eller Brønderslev. Bor du i Aalborgs centrum, skal du blot over Limfjordsbroen, og efter ca. 10 minutters kørsel er du ved BOXIT Nørresundby.

Kontakt BOXIT Nørresundby

Anmeldelse

I Aalborg og Nørresundby har mange tilfredse kunder lejet BOXIT opbevaringsrum. Herunder kan du læse hvad en af kunderne fortæller.

"Har brugt Boxit i Nørresundby igennem mange år, og altid betjening med et smil og fantastisk service"
Mike Glenn Riviera Andersen