BOXIT Nørresundby

BOXIT Nørresundby
Virkelyst 1
9400 Nørresundby

Tlf.98 19 43 00
Email:nr.sundby@boxit.dk

Depotrum:
Hele året06:00 - 22:00

Butikkens åbningstiderBOXIT i Nørresundby har Xtra plads til dine ejendele. Et depotrum er den nemmeste, billigste og mest fleksible løsning, når du i kort tid eller permanent har brug for et sikkert sted til dine private ejendele, et lager til virksomheden, eller når du skal flytte.

Her finder du BOXIT Depotrum i Nørresundby

Kig indenfor

Medarbejdere i Nørresundby

Niels

Niels
Afdelingsleder

Anders

Anders

Opbevaring i Nørresundby

Leje af trailer

Henvendelse vedr. trailere bedes ske telefonisk på 98 19 43 00.

Grundet den meget alvorlige situation der er lige nu omkring Coronavirus og de anbefalinger der er fra landets myndigheder, har vi valgt at begrænse vores trailerudlejning til et minimum. Det betyder at vi lige nu kun låner trailere ud til de kunder som har et depotrum hos os. Vi beklager meget men vi ønsker at beskytte vores kunder og vores personale bedst muligt.

Kontakt BOXIT Nørresundby
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Xtra plads til alt det du vil passe på

Du får dit eget depotrum i den størrelse, du behøver. Kun du råder over pinkoden, og du har fri adgang fra kl. 06-22, 365 dage om året. Din tryghed er vigtigere end noget andet, så vi har sikret dit depotrum med ståldøre, indhegning, videoovervågning døgnet rundt samt ensartet temperatur og luftfugtighed. Indtjekning og udtjekning foregår nemt, og vi har kort opsigelsesfrist.

I BOXIT butikken i Nørresundby får du hjælp til, hvordan du let og sikkert pakker dine ting, når du skal flytte eller opbevare ting i depotrum. Butikken har landsdelens største udvalg af flyttetilbehør til pakning og opbevaring.

Husk - BOXIT har også depotrum i Aalborg Ø, Aalborg C og Hjørring.