Kontorhotelpriser Aalborg

BOXIT Flexoffice Aalborg C

Ønsker du at leje et kontorlokale i kontorfællesskabet BOXIT Flexoffice Aalborg C, kan du her på siden se prisindikationer på lejen.

Der er 64 selvstændige kontorer i kontorhotellet fordelt på 2 etager. Der er mødelokaler, kantine og te-køkken. Kontorhotellet er sammenbygget med depotrummene, som der er adgang til via trappen eller elevator.

Størrelserne på kontorerne ligger fra 14-51 m2. De mindste kontorer har god plads til 1-2 medarbejdere og de største plads til 6-7 medarbejdere. Derudover kan vi lægge kontorer sammen, så du råder over flere kontorer. Prisen for at leje et kontorlokale i kontorfælleskabet er fra 2.395 kr. til 7.495 kr.

Til hvert kontor er der en selvstændig bimåler, og du betaler el efter forbrug. Prisen for el er i overensstemmelse med forsyningsvæsenets takst, tillagt 15% til dækning af fælles belysning og faste afgifter.

BOXIT Flexoffice kontorhotel Aalborg C

Kort opsigelsesvarsel

Det skal være lige så nemt at flytte ud fra kontoret, som det er at flytte ind – derfor har vi ingen lange opsigelsesfrister. Opsiger du dit kontor senest den 15. i måneden, betaler du blot til månedens udgang.

 

Hør mere om BOXIT Flexoffice
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.