Dækopbevaring

Opbevaring af sommer- og vinterdæk

Med et BOXIT depotrum er du sikret en optimal opbevaring af dine dæk, både når der er tale om sommerdæk og vinterdæk.

Dækopbevaring tørt og rent
Korrekt opbevaring af dæk
Du kan give dine dæk en længere levetid med den korrekte opbevaring - rent, tørt og uden direkte sollys.

Hvordan opbevares mine dæk bedst?

Når du skal opbevare dine dæk, er det vigtigt at opbevaringen sker tørt og køligt. Dermed kan det ikke anbefales med opbevaring af vinterdæk på loftet, hvor der hurtigt kan blive meget varmt på en solrig sommerdag. Ligeledes er det ikke anbefalelsesværdigt

Opbevaring af sommerdæk i carporten er heller ikke den bedste løsning da der vil være meget fugtigt i carporten i løbet af efterår og vinter, hvor dækkene står opmagasineret.

Ved at leje et opbevaringsrum til dine dæk, får du en god tempareret og tør opbevaring, hvilket sikrer dækkene bedst muligt.

Vil du gerne beskytte dine dæk bedst muligt, skal du huske at rengøre dem inden du kører dem til depotrummet. Det er ikke nødvendigt at lukke luft ud af dækkene før opbevaringen.

Er der fælge på dækkene kan du stable dækkene som det passer inde i depotrummet. Dæk uden fælge bør stå oprejst. Det er en god idé at rotere dækkene lidt, ca. 1 gang om måneden i løbet af opbevaringsperioden.

Hvis du har et stativ til dækopbevaring kan du tage det med. Så fylder dækkene ikke ret meget inde i rummet, og du har plads til mange flere ting.

Undgå at stable ting ovenpå dækkene.

Hvad koster dækopbevaring?

Prisen for at opbevare dine dæk hos BOXIT, afhænger af hvor meget plads du skal bruge. Skal du også leje opbevaringsplads til andet end dine sommerdæk / vinterdæk eller skal du kan opbevare dine dæk i depotrummet?

Se priser

Opbevaring af dæk
Opbevar dine sommer og vinterdæk i et BOXIT depotrum sammen med de andre ting du gerne vil passe godt på.

Kontakt os

Med BOXIT afdelinger i Hjørring, Aalborg, Århus, Kolding, Esbjerg og Odense, kan vi tilbyde hjælp med sommer- og vinteropbevaring af dæk i disse områder.

Find den afdeling som du ønsker at komme i kontakt med her, eller send en email til depotrum@boxit.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.

Ja tak, kontakt mig vedr. dækopbevaring
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Opbevaring i container

Hos BOXIT udlejer vi dækcontainere til dækforhandlere som skal opbevare mange forskellige dæk. I de perioder hvor der skiftes mellem sommerdæk og vinterdæk eller omvendt, er der brug for ekstra meget lagerplads.

Her vil BOXIT hurtigt kunne levere en container med dækreoler til opbevaring af dækkene.