Trailerudlejning hos BOXIT

En BOXIT trailer er en praktisk og billig løsning, når du skal flytte dine ting. 

Lej en flyttetrailer for 5 kroner pr. dag*

Lej en trailer / flyttetrailer
Kun5 kr.**gælder de to første sammenhængende hverdage.

Hvis du lejer en trailer på hverdage, er prisen kun kr. 5 pr. dag*. Du er altid velkommen til at kigge forbi og bestille en trailer. Du kan også ringe og reservere.

Lejer du et depotrum hos BOXIT, er det gratis at låne en trailer alle ugens dage**.

Trailer typeTotalvægt:Ladmål (LxBxH):Mandag - fredag*NormalprisDepotrumskunder**
Flyttetrailer*** 750 kg 260 x 142 x 185 cm Kr. 5,- Kr. 250,- Kr. 0,-
Flyttetrailer 1.000 kg 260 x 142 x 185 cm Kr. 5,- Kr. 250,- Kr. 0,-

Størrelse og totalvægt på trailere kan variere en anelse fra afdeling til afdeling. Kontakt din lokale BOXIT hvis du ønsker mere information om totalvægt.

* Specialprisen kr. 5,- gælder de to første sammenhængende hverdage. Efterfølgende dage samt weekend og helligdage betaler du normalpris.

** Gratis de to første sammenhængende dage. Efterfølgende dage betaler du normalpris.

*** Trailerne med 750 kg totalvægt er tilgængelig i Aarhus N, Kolding, Esbjerg og Odense C. Alle afdelinger har trailere med 1.000 kg totalvægt.

BOXIT afdelinger

Vi har flyttetrailere i alle vores depotrumsafdelinger. Traileren afhentes og afleveres i din lokale BOXIT afdeling. Få adresse og telefonnummer ved at klikke på den ønskede afdeling nedenfor. Henvendelse vedr. trailere bedes ske telefonisk.

Kvalitet og næsten gratis

Vores trailere fungerer som rullende reklamer for BOXIT. Derfor kan vi leje trailere ud så billigt – og er kun interesseret i, at de skal være flotte og i top stand.

Alle BOXIT trailere er i en god kvalitet og bliver jævnligt efterset, så de er sikre for dig at køre med. Vores trailere er lukkede, kan låses og har alle påløbsbremse (hængelås medfølger ikke).

Forsikring

En BOXIT trailer er kaskoforsikret med en selvrisiko på 5.500 kr. Du kan slippe for selvrisikoen på 5.500 kr., hvis du tegner en selvrisikoforsikring med vejhjælp til 39 kr. pr. dag.

Åbningstider

Er du ikke depotrumskunde, kan du afhente og aflevere traileren mandag til lørdag i butikkens åbningstid.

Lejer du et depotrum hos os, får du en kode til porten og kan afhente og aflevere traileren alle ugens dage mellem kl. 6.00 og 22.00. Du skal dog stadig booke traileren og underskrive en lejekontrakt i afdelingen, inden du henter den.

Afhenter du traileren senere end ½ time efter det aftalte tidspunkt, forbeholder vi os ret til at udleje den til andre.

Du skal aflevere traileren i samme afdeling, som du lejer den.

Klik på den valgte afdeling ovenfor og se åbningstiderne.

Vil du vide mere om BOXIT Trailerudlejning?

Se ofte stillede spørgsmål

Se lejebetingelser

Anvendelse

Aflever traileren rengjort og benyt ikke en lukket trailer til haveaffald eller andet snavset gods.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en trailer?

Boxit er en virksomhed, der bl.a udlejer trailere. Prisen for at leje en trailer afhænger af størrelsen på traileren og hvor længe du har brug for den. Boxit tilbyder både kort- og langtidsleje. Se nærmere på www.boxit.dk, eller kontakt dem på telefon 70701790 for at få et uforpligtende tilbud.

Kan man leje en trailer hos Boxit?

Ja, du kan leje en trailer hos Boxit. Vores trailere er perfekte til flytning eller opbevaring. Desuden er vores priser konkurrencedygtige, og vores service er pålidelig. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores muligheder for leje af trailere.

Hvad er forskellen på en trailer og en container?

En anhænger eller en trailer er et mindre, lettere køretøj, der trækkes bag en bil med anhængertræk. Den bruges til at transportere alt fra møbler, flyttekasser og meget andet. En container er både meget større og tungere end en trailer. Container bruges derfor ofte i forbindelse med større flytninger, eller til opbevaring af hele hjem. De kan også bruges til kommercielle formål, f.eks. til opbevaring af lager eller varer.