Det siger vores kunder

play

Karsten har brug for depotrum efter flytning til mindre bolig og Gitte mangler plads til diverse ting. Hør hvorfor de vælger BOXIT.

Gitte bor i lejlighed, hvor der ikke er meget kælderplads

"Jeg hedder Gitte Houmann. Jeg er Sosu assistent og mor til tre. Vi bor i en 4-værelses lejlighed, hvor der ikke er så meget kælderplads, så derfor har vi et rum i BOXIT."

Kundeudtalelse BOXIT Gitte
Gitte bor i lejlighed med hendes familie. Derfor lejer de et depotrum hos BOXIT til f.eks. sommer og vinterting.

"Vi bruger rummet her i BOXIT til at opbevare sommer- og vinterting. Det kan være julepynt og pelsfrakker. Så har jeg en søn på tyve år, som gerne vil flytte hjemmefra. Siden han var 18 år, har han ønsket sig ting, som vi opbevarer her, indtil han flytter.

Der, hvor jeg bor, er der et kælderrum, men jeg bryder mig ikke om at have mine ting der. Det er bare et lille tremmerum, hvor alle kan se ind. Og det er heller ikke særligt trygt at have tingene der. Det er let at bryde ind i kælderrummet, og der er også lidt fugtigt. Det er jo ikke så smart at pakke julepynt ud og så se, at alt ens dyre julepynt er blevet grimt.

Der er det meget bedre hos BOXIT. Rummet er helt lukket og privat, og der er altid rent og tørt her.

Jeg synes også, det er smart, at du kan gå ned i BOXITs butik og købe flyttekasser og andet flyttetilbehør. Når du opbevarer tingene i BOXIT's flyttekasser, kan du stable dem højt og udnytte pladsen meget bedre i rummet. Det fungerer rigtig godt for mig at have det her rum. Jeg har haft det i fem år, og jeg vil nok blive ved med at have det, for det er både godt og billigt. "

Karsten og hans familie flyttede fra hus til lejlighed

"Min familie og jeg skulle flytte fra et hus i forstaden til en lejlighed i midtbyen. I ejendommen var ikke så meget plads til alle vores ting. Så der var et depotrum hos BOXIT den helt rigtige løsning for os."

Kundeudtalelser BOXIT Karsten
Karsten og hans familie har haft depotrum hos BOXIT gennem en årrække.

"Velkommen til mit andet hjem. Mit navn er Karsten Holt. " Sådan bød Karsten Holt velkommen, da vi besøgte ham i hans depotrum i BOXIT.

Vi har efterhånden været her i små 4 år. Vi er startet med det her rum og har med tiden haft flere forskellige størrelser opbevaringsrum, som behovet har ændret sig. Det er egentlig et fint udtryk for, at det er meget fleksibelt her. Gutterne er gode til at finde et rum på samme etage, som vi er på nu. Det vil sige, jeg har nemt ved at flytte tingene herfra og over i et andet rum, uden at skulle skifte etage eller over i en anden bygning. Det er de rigtige gode til.

Har man et rum, kan man gratis låne en trailer til at fragte tingene. Der er de altid friske inde i butikken. Og de går igennem ild og vand for en for at finde en trailer i den rigtige størrelse, til det tidspunkt, der passer mig.

Jeg kan ikke forestille mig, at vi nogen sinde skulle holde op med at have et depotrum her. Det er nemt, fleksibelt og trygt. Og så er det faktisk ikke ret dyrt."

Vil du høre mere om opbevaring hos BOXIT?

Vi vil gerne fortælle dig om alle fordelene ved at vælge BOXIT som dit Xtra Depotrum. Indtast navn, telefonnummer og e-mail herunder og vi kontakter dig.

Jeg vil gerne kontaktes
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.