Pulterrum

Kniber det med pladsen til de ting du gerne vil passe xtra godt på? Lej et pulterrum hos BOXIT og få opmagasineret dine ting trygt og sikkert.

Pulterrum hos BOXIT
Når du lejer et BOXIT Pulterrum kan du læsse af og på i tørvejr fra kørehallen.

Priser for leje af pulterrum

Prisen for at leje et pulterrum afhænger af hvor meget plads du har brug for. Du kan finde priser for leje af pulterrummet ved at klikke på knappen herunder og vælge afdeling og størrelse.

Hos udvalgte BOXIT Self Storage afdelinger kan du få en rabat på lejen af pulterrummet. Rabatten fremgår af vores prisberegner.

Se priser

Så nemt er det at leje

Vil du leje et pulterrum til opbevaring af dine ting, kan du hurtigt komme i gang. Kig ind forbi den BOXIT afdeling hvor du vil leje rummet. Du skal ikke betale depositum og du får nøglen til pulterrummet med det samme.

play

Sikker opbevaring

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og tror på at dine ting er sikkert opbevaret hos BOXIT. Pulterrummene er aflåste med en nøgle som kun du har, så ingen andre kan komme til dine ting. Anlægget er videoovervåget og indhegnet.

 

Aflås dit pulterrum
Sikker opbevaring hos BOXIT
Det er kun dig der har nøgle til dit pulterrum

Hvad må opbevares i rummet?

Der er næsten ingen krav om hvad der må opbevares i rummet. Mange af vores rum anvendes til opmagasinering af ting som havemøbler, plæneklipper, sommerdæk og vinterdæk, ski, telt, golfudstyr, motorcykel og lignende. I vores FAQ finder du eksempler på ting som du ikke må opmagasinere i et BOXIT pulterrum.

Tørt, varmt og rent

Hvis dine ting er for gode til at blive opmagasineret i dit støvede pulterkammer, så kan du leje et opvarmet, tørt og rent pulterrum hos BOXIT.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive en email på depotrum@boxit.dk eller udfylde kontaktformularen herunder hvis du har spørgsmål til vores pulterrum.

Du kan også ringe til din lokale BOXIT afdeling.

Jeg er interesseret i et pulterrum
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.