Opbevaring i Hjørring

På udkig efter et depotrum til det, du ikke selv har plads til? BOXIT har depotrum i flere størrelser - alle er tørre og opvarmede. Dine ting bliver derfor ikke udsat for fugt eller temperaturudsving. Til gengæld står de sikkert, trygt og tørt uanset, om det regner eller stormer.

Du har adgang til dit depotrum alle dage året rundt fra kl. 06-22.

Opbevaring Hjørring
Første måned1 kr,-**Forbundet med bindingsperiode
Hos BOXIT Hjørring kan du opbevare dine ting nemt og sikkert.

Priser på opbevaring i et depotrum

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige depotrum. Har du en ide om, hvor stort et depotrum, du har brug for, kan du udfylde formularen her på siden, så sender vi et tilbud.

Priser på depotrum

Her finder du BOXIT Hjørring

BOXIT Hjørring ligger på Frederikshavnsvej 94, tæt på E39

BOXIT har en stor afdeling med depotrum i krydset ved Ringvejen og tæt på E39. Nem at komme til og fra uanset, om du bor i eller uden for Hjørring.

Kig ind. Der går kun få minutter, så du har et depotrum til sikker opbevaring af dine ting.  Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive. Så finder vi hurtigt det depotrum, som passer dig bedst!

Kontakt BOXIT Hjørring

Anmeldelse

I Hjørring har vi mange tilfredse lejere af opbevaringsrum. Her kan du se hvad en af vores tilfredse kunder fortæller.

Kontakt BOXIT Hjørring for at høre nærmere.

"Boxit Hjørring - Super Service - Super Concept Hej Jeg har brugt Boxit Hjørring i ca. 3 år - Alt har der været tjek på - altid glade folk i skranken. Det kan jeg kun anbefale til andre. MVH Kalle"
Kalle Sørensen