Opbevaringsdepot hos BOXIT

Opbevaringsdepot
Første måned1 kr.*Med bindingsperiode. Gælder kun udvalgte afdelinger
Lej et xtra opbevaringsdepot hos BOXIT

Der er trygt og varmt i opbevaringsdepotet

Har du ting du ikke lige nænner at smide ud her og nu? Så har BOXIT et opbevaringsdepot du kan leje.

Måske har du købt en ny sofa, men vil gerne gemme den gamle? Ungernes gamle legetøj? Har du sat noget til salg, og har du stadig behov for opbevaringsplads, indtil der kommer en køber? Så er det rart med et ekstra opbevaringsdepot med god plads. Her kan du også stille de ting du ikke bruger altid, som f.eks. grillen, skiene, vintertøjet, ungernes badebassin osv.

Flere og flere private mangler plads til opbevaring i lejligheden eller huset, og derfor vælger mange at leje et opbevaringsdepot. Det er en både god, billig og nem løsning. Man kan leje opbevaringsdepoter, der passer lige til ens behov. F.eks. kan man leje opbevaringsrum i mange forskellige størrelser, så man kun betaler for den plads man skal bruge, og man kan selv bestemme perioden.

Man kan vælge at leje et opbevaringsdepot i en kort periode, mens man renoverer, flytter, er bortrejst m.v. eller som en permanent løsning på pladsmangel. Et lejet opbevaringsdepot er en nem og god løsning. Dine ting kommer til at stå både tørt og sikkert, og du kan komme og gå, hente og bringe dine ting som det passer dig bedst.

Se mere her på siden, eller udfyldt kontaktformularen, og lad os kontakte dig.

Hør mere
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.