BOXIT Aarhus N

BOXIT Aarhus N
Johann Gutenbergsvej 8
8200 Aarhus N

Tlf.86 72 52 00
Email:aarhusnord@boxit.dk

Depotrum:
Hele året06:00 - 22:00

Butikkens åbningstiderBOXIT i Aarhus N har depotrum til sikker og fleksibel opbevaring af møbler og andre private ejendele – fx når du skal flytte, eller når du er vokset ud af kælderrummet. Du kan også bruge depotrummet til lagervarer for virksomheden.

Her finder du BOXIT Depotrum i Århus N

Kig indenfor

Medarbejdere i Aarhus N

Kaj

Kaj
Afdelingsleder

Jan

Jan

Opbevaring i Aarhus

Leje af trailer

Henvendelse vedr. trailere bedes ske telefonisk 86 72 52 00.

Grundet den meget alvorlige situation der er lige nu omkring Coronavirus og de anbefalinger der er fra landets myndigheder, har vi valgt at begrænse vores trailerudlejning til et minimum. Det betyder at vi lige nu kun låner trailere ud til de kunder som har et depotrum hos os. Vi beklager meget men vi ønsker at beskytte vores kunder og vores personale bedst muligt.

Kontakt BOXIT Aarhus N
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Xtra plads til alt det du vil passe på

Du kan leje et depotrum i kortere eller længere tid, og vi har flere størrelser at vælge imellem. Du får egen pinkode, så du let kan komme ind og se til dine ting mellem 06-22, året rundt. Vi sikrer dine ting effektivt med videoovervågning, hegn og ståldøre, og dine ting står tørt og lunt. Det tager dig kun få minutter at tjekke ind og ud – alt foregår hurtigt og effektivt, og vi har intet depositum og kort opsigelsesfrist.

BOXIT butikken i Århus tilbyder professionel hjælp og rådgivning omkring flytning, pakning og opbevaring. Vi har et stort udvalg af praktisk flyttetilbehør, der gør det nemmere for dig at pakke og opbevare dine ting sikkert og godt.

Husk - BOXIT har også depotrum i Risskov og Brabrand.