Eksternt lager

Skalerbar lagerløsning til Futon House

Futon House er en af de mange, der har eksternt lager hos BOXIT. Futon House er en lille, men eksklusiv butik midt i Århus, der har et stort udvalg af futonsenge og sovesofaer fra danske producenter. Futon House har både fysisk butik og en meget omfattende webshop, så der sælges et stort antal varer hvert år. Det kræver selvsagt et meget fleksibelt lager, hvorfra varerne lynhurtigt kan sendes ud til kunderne. 

Mange fordele ved lager hos BOXIT

Futon House har ikke plads til eget lager i tilknytning til butikken, hvor alle kvadratmeter er udnyttet til møbeludstilling. Samtidig ønsker indehaver Lars Bomberg også et lager, hvor han nemt kan komme til og fra med varer. Trafikken i midtbyen er tæt, og det er besværligt – og visse steder umuligt – at komme frem og læsse af og på med lastbil. Så muligheden for et lager i midtbyen blev hurtigt fravalgt.

- Vi har i flere år brugt depotrummene hos BOXIT som lagerlokaler for Futon House. Det giver os mange fordele: Vi har det antal lagerrum, vi har brug for – lige nu har vi tre. Vi kan hurtigt skalere op eller ned – alt efter vores aktuelle pladsbehov. Lagerhotellet har en god beliggenhed og hurtig adgang fra motorvejen, hvor det er let at køre til og fra for leverandører og lastbiler, siger Lars Bomberg.

play

Et fleksibelt eksternt lager var en nødvendighed for Futon House i Aarhus. Mød indehaver Lars Bomberg.

Priser på depotrum

Du slipper for bindinger

BOXIT har depot- og lagerrum i flere størrelser - fra 3 m3 til 180 m3, og der er både indvendige lagerrum og store, udvendige lagerlokaler med indgang via egen port. Det tager få minutter at booke et eksternt lager, og der er ingen binding, så hvis man opsiger depotrummet inden den 15. i en måned, betaler man kun til udgangen af måneden.

- Prisen og fleksibiliteten er én ting, noget andet er kvaliteten. Jeg kan virkelig godt lide at komme herude, fordi her altid er orden på tingene. Her bliver ryddet sne, ryddet op og skiftet pærer. Her er så pænt og ordentligt, at jeg sagtens kan tage kunder med herud, siger Lars Bomberg.

Lager hos BOXIT
Lars Bomberg, der er indehaver af Futon House, har i flere år haft lager hos BOXIT.

Skaler op og ned som du vil

På BOXITs lagerhotel, har man stor fleksibilitet og kan skalere op og ned efter behov. Man kan hurtigt skifte til flere, færre, større eller mindre rum i takt med, at man fx får sælger eller modtager nye varer. På den måde slipper man for at mangle plads, og man slipper for at betale for lagerplads, du ikke bruger.

- Man kan også leje en eller flere af de isolerede containere, der står på pladsen. Det er oplagt, hvis man har gjort en god handel og i en kort periode har brug for opbevaring af mange varer, siger Lars Bomberg.

Lagermandsservice – følger gratis med

Når man har eksternt lager hos BOXIT, får man en masse gode services med i købet, som man ikke betaler for. Det nyder Futon House godt af.

- BOXIT er bemandet med personale, som tager imod fragtmanden, når han kommer med varer. Jeg behøver slet ikke være herude, og det giver mig en stor frihed, siger Lars Bomberg.

Eksternt lager
BOXITs personale tager imod varer fra fragtmanden, så man behøver ikke selv være på lageret.

Eksternt, tørt, sikkert og trygt

Møblerne fra Futon House er i trygge hænder hos BOXIT. Området med lagerhotellet er sikkert indhegnet og videoovervåget 24 timer i døgnet. Derudover bliver luftfugtig og temperatur også styret og overvåget. Lars Bomberg har en personlig pinkode, så han har fri adgang til området, og det er kun ham, der har nøglen til sine opbevaringsrum.

Overdækket aflæsning

Når Lars Bomberg og alle de andre erhvervskunder hos BOXIT skal hente eller bringe varer til deres lagerlokaler, kan de køre lige til døren. Man læsser af og på i den tørre, lune og ryddelige gennemkørselshal, hvor der både er adgang for personbiler, varebiler og lastbiler. Her er alt, hvad man skal bruge af vogne og materiel, så man kan transportere varerne hurtigt og effektiv til lagerrummet.

BOXIT har eksterne lagre i:

  • Hjørring
  • Nørresundby
  • Aalborg C
  • Aalborg Ø
  • Aarhus N
  • Risskov
  • Aarhus V
  • Kolding
  • Esbjerg
  • Odense
"Jeg kan enormt godt lide at komme herude, fordi jeg selv har meget orden på mine ting, og det er der altså også herude. Der er altid styr på det."
Lars
Bomberg
Kontakt mig vedr eksternt lager
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.