Kontorhotel BOXIT Flexoffice

Billig og flexibel kontorleje

BOXIT Flexoffice er professionelle kontorhoteller i Aalborg C og Risskov. Arbejdssteder, hvorfra du kan drive og udvikle din forretning fra dag 1. Du får høj kvalitet til en lav pris, fordi dyre og overflødige ydelser er skåret fra. Som et usædvanligt fleksibelt kontorhotel, har vi ingen binding. Siger du op senest den 15. i måneden, betaler du kun husleje måneden ud.

kontorhotel flexoffice
Ingen bindings-periode

Check ind

Når du booker et ledigt kontor hos BOXIT Flexoffice, betaler du den første måneds husleje og depositum på to måneders leje, og kontoret står klar til dig – lige til at flytte ind i. Ud over dit nye kontor får du adgang til køkken og/eller te-køkken, kantine, toiletter samt mødelokaler, som du booker online.

Check ud

Ændrer dine behov sig, er det lige så̊ enkelt at flytte ud, som det var at flytte ind. Har vi din opsigelse senest den 15. i måneden, slutter lejekontrakten ved månedens udgang.

Kombiner med flexibel lagerplads

Som noget helt unikt kan du både på kontorhotellet i Aalborg C og i Risskov frit og flexibelt leje et eller flere opvarmede depotrum i samme bygning som dit kontor. Det kan være midlertidigt eller som en fast del af dit lejemål. Størrelserne på depotrummene varierer, og du kan udvide eller reducere pladsen – og dine lageromkostninger – i takt med din virksomheds skiftende behov.

Gratis lagermand

Som noget særligt ved BOXIT Flexoffice er vi et kontorhotel, der kan tage imod dine varer på alle hverdage. Du er derfor ikke afhængig af at skulle være på kontoret, når fragtmanden kommer med varer. BOXITs personale tager gerne imod for dig.

lagerplads i flexoffice

Mulighed for netværk

Hos BOXIT Flexoffice i enten Aalborg C eller Risskov får du mulighed for at få et kontor, hvor du kan lukke døren og arbejde fokuseret. Samtidig har du mulighed for at få nye perspektiver på din virksomhed ved at netværke med andre virksomheder på kontorhotellet. Men kun hvis du selv ønsker det. Det er helt frit – og der er ikke netværksmøder, som du er forpligtet til at deltage i.

BOXIT Flexoffice i Aalborg C og Risskov

Du finder i dag BOXIT Flexoffice i Aalborg C og Risskov. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.