Lej Xtra plads hos BOXIT

Hos BOXIT udlejer vi Xtra plads til mange forskellige typer erhverv. Det er muligt at leje lagerplads i vores sikrede depotrum, i en container hos dig eller os.

Vi udlejer også mindre kontorer i et kontorfællesskab, som eventuelt også kan kombineres med lagerplads i depotrummet.

BOXIT Lagerhotel

Har din virksomhed brug for et flexibelt lager, udlejer vi opbevaringsrum til erhverv på samme betingelser som til private.

Benyt eksempelvis lagerhotellet som varelager eller til udstyr og kontormøbler du ikke har behov for lige nu.

Se mere om BOXIT Lagerhotel.

Flexibelt kontorhotel

Kontorhotel til erhverv

BOXIT Flexoffice er et professionelt kontorfællesskab til en billig pris i Risskov. Tæt motorvejen og byen - og med gratis parkering til dig og dine kunder lige uden for døren. Ingen lange opsigelsesfrister - til gengæld er her fordele som fælles frokoststue, køkken, mødelokaler,  lagerplads og netværk med andre erhvervsdrivende.

Læs mere om BOXIT Flexoffice her

Xtra plads med en container

Container udlejning erhverv

Gør som andre virksomheder - lej en container i kort eller lang tid. Benyt containeren fx, når du renoverer eller din virksomhed vokser, men det endnu er for usikkert at bygge nyt. Du kan også få en container leveret til værktøj på byggepladsen, hvis du har brug for opmagasinering af sæsonvarer, eller når du kan spare penge ved at købe et større parti varer. 

Se mere om containerleje til erhverv

Erhvervsflytning - hurtigt, billigt og fleksibelt

Med BOXIT Flyttebox kan I holde firmaet kørende, mens I flytter, og I undgår dyr spildtid, forstyrrelser og driftsstop. I optimerer tiden og sparer omkostninger ved selv at planlægge, pakke og sortere, når det passer i arbejdsdagen. BOXIT henter og bringer Flytteboxen, og I kan beholde den, så længe I ønsker – fx hvis I har brug for god tid til at pakke og pakke ud, eller I kan bruge Flytteboxen som et ekstra lager i en periode.

Læs mere om erhvervsflytning

Læs mere om forskellige typer erhverv der gør brug af den Xtra plads.

Se hvad andre erhvervsdrivende mener om BOXIT.