Ofte stillede spørgsmål

FAQ om trailerleje

Få svar på en række af de spørgsmål, som mange af vores andre kunder stiller. Finder du ikke, hvad du søger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Er det virkelig rigtigt, at jeg kan leje en trailer til 5 kr.?

Ja, det er korrekt. Du kan leje en trailer til 5 kr. Tilbuddet gælder de to første sammenhængende hverdage. Efterfølgende dage og weekend betaler du normalpris. Book i god tid.

Kan alle leje en trailer hos BOXIT?

Ja, det er korrekt. Du kan leje en trailer til 5 kr. Tilbuddet gælder de to første sammenhængende hverdage. Efterfølgende dage og weekend betaler du normalpris. Book i god tid.

Hvis jeg har et depotrum, er det så rigtigt, det er gratis at leje en trailer?

Ja, det er gratis de to første sammenhængende dage. Herefter betaler du normalpris.

Kan jeg leje en trailer i fx Aalborg og aflevere den i fx Kolding?

Nej desværre, traileren skal afleveres i den afdeling hvorfra den afhentes.

Jeg vil leje en trailer og skal hente noget i Tyskland, må jeg det?

Ja, vi blander os ikke i, hvor du kører med traileren, men du har selv ansvaret for at undersøge lokale regler. Dog må trailerne ikke tages med udenfor EU.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at lave en skade på jeres trailer?

Vi anbefaler, at du køber vores selvrisikoforsikring med vejhjælp til kr. 39 pr dag. På den måde undgår du at betale selvrisiko på op til 5.500 kr., hvis uheldet skulle være ude.

Dækker forsikringen i udlandet?

Ja, selvrisikoforsikringen dækker også i udlandet, men vejhjælp dækker kun i Danmark. Kontakt din lokale afdeling for hjælp.

Er trailerne med 7 eller 13 polet stik?

Alle BOXITs trailere er med 7 polet stik. Med en Trailer-adapter 13>7 polet, er det muligt at koble traileren på biler med 13 polet stik. Har du ikke selv en adapter, kan du købe en i BOXIT butikken når du henter traileren.