Opbevaring Kolding

Vi har depotrum i mange størrelser og hjælper dig med at finde det, der bedst matcher dine behov. Et personligt depotrum er ideelt til alt det, du ikke har plads til, men som er for betydningsfuldt til at skille sig af med.

Opbevaring Kolding for private og erhverv
Første måned1 kr,-**Forbundet med bindingsperiode
Opbevar dine ting nemt og sikkert hos BOXIT Kolding

Har du tjekket prisen på er depotrum hos BOXIT?

Hvis du har tjekket prisen, ved du, at den er god. Er du i tvivl om, hvor stort dit depotrum skal være, kan du tjekke vores guide og udfylde formularen – så sender vi dig et tilbud.

Priser på depotrum

Her finder du BOXIT Kolding

BOXIT i Kolding ligger tæt på byen og blot få minutter fra E20, hvilket sikrer nem adgang fra både Vejle, Fredericia og Middelfart. 

Opbevaring til erhverv

Har du en virksomhed, kan du også benytte et BOXIT depotrum - både som sikker opbevaring eller stedet, hvor du fx pakker dine varer. Med en personlig pinkode til vores indhegnede og overvågede område kan du komme ind i dit aflåste depotrum alle dage året rundt mellem kl. 06-22.

Synes du også det lyder nemt, er du altid velkommen - vi finder et depotrum til dig med det samme! Du kan også kontakte os på telefon eller mail, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det depotrum, som passer bedst til dig og dine behov for opbevaring!

Kontakt BOXIT Kolding

Anmeldelse

BOXIT i Kolding har igennem tiden haft mange tilfredse lejere af opbevaringsrum. En af dem fortæller herunder hvordan det er at være kunde hos BOXIT.

"Det bliver ikke bedre I 4 år har jeg pga. skiftende behov lejet forskellige rum og garager hos Boxit i Kolding. Jeg kan ikke mindes at have oplevet en så høj grad af service og velvillighed i andre virksomheder. Uanset hvem der lige har siddet i receptionen eller taget telefonen den pågældende dag, har de ALTID været søde til at hjælpe og finde løsninger. Mega thumbs up."
Anders