Oplagring

Har du brug for oplagring af møbler og andet indbo, vareprøver eller mange andre ting, så har BOXIT den helt rigtige løsning til alt det som du gerne vil passe på. Vores depotrumsanlæg er opvarmede og har en stabil temperatur og lav luftfugtighed, hvilket sikrer de optimale forhold til dine ting.

Oplagring hos BOXIT

Tryg og sikker oplagring hos BOXIT

Det er kun dig der har nøgle til opbevaringsrummet, og med din personlige adgangskode har du adgang til rummet 365 dage om året mellem kl. 06:00 og 22:00.

Næsten alt må oplagres

Der er brede gange mellem oplagringsrummene, så det er nemt at komme ind med selv store ting. I den lukkede læssehallen finder du kørevogne, som du frit kan anvende til at køre dine ting frem og tilbage mellem bilen og rummet. Lunt og tørt og uden at blive generet af vejret uden for.

Det er næsten alt der må oplagres hos BOXIT. Læs mere om krav til sikkerheden i vores FAQ.

Det er nemt og billigt

I videoen herunder kan du se hvor nemt det er at leje et depotrum. I udvalgte afdelinger er der mulighed for at leje rummet til 1 kr. første måned*

play

*1 kr første måned tilbuddet er forbundet med bindingsperiode.

Kontakt os

Vil du gerne leje et BOXIT oplagringsrum, kan du kontakte den lokale afdeling, du kan sende en mail til depotrum@boxit.dk eller du kan udfylde kontaktformularen herunder.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.