Udskift jeres pulterkammer med et depotrum

Pulterkammer depotrum
Første måned1 kr.*Gælder kun i udvalgte afdelinger
Et depotrum hos BOXIT er et tørt og sikkert alternativ til jeres gamle pulterkammer

Du kender sikkert sådan et pulterkammer fra et gammelt hus, hvor der er koldt og fugtigt om vinteren og varmt om sommeren. Stiller man sine ting der skal de pakkes godt ned for at undgå skader.

Flere og flere private vælger at leje ekstra plads og det er der flere gode grunde til. Er pulterkammeret overfyldt eller for lille, er et lejet opbevaringsrum er en god løsning. Står du f.eks. og skal renovere, og midlertidigt skal have gemt nogle møbler af vejen kan du nemt og hurtigt leje den plads du har behov for.

Priser på depotrum

Flexibel plads i kort eller lang tid

Mangler du ekstra plads, kan du leje et depotrum til opbevaring. Det er både en sikker og god løsning. I et depotrum er temperaturen konstant, luftfugtigheden er lav, og dine ting står tørt.

Et depotrum kan også sagtens gøre det ud for en permanent løsning. Mange private mangler ekstra plads, især i lejligheder kan det være svært at finde plads til opbevaring. Man kan leje helt små rum der kan gøre det ud for et manglende pulterkammer, og her kan man stille alle de ting, man ikke ønsker at have fremme, men alligevel gerne vil have nem adgang til, som f.eks. grillen, vintertøjet, skiene, jeres sommer- eller vinterdæk, den ekstra gæsteseng osv.

Hvor er BOXIT?

Du kan leje et pulterkammer hos BOXIT i flere byer. I Århus har vi eksempelvis 3 forskellige afdelinger med mange rum, så du kan nemt komme til dine ting. Bor du eksempelvis i Randers, kommer du nemt til BOXIT afdelingen i Aarhus N.

For at gøre det lettere at komme til et BOXIT Pulterkammer, er der planer om en udvidelse med en afdeling i Aarhus Syd ved Viby. Med den nye afdeling er det nemt for beboere i Højbjerg, Tranbjerg, Hasselager og Hørning at komme til indbo, møbler og andre ting som er opmagasineret.

Ud over Århus, finder du BOXIT self storage afdelinger i Hjørring, Aalborg, Kolding, Esbjerg og Odense.

Det er nemt at komme i gang

Hvis du mangler plads til dine ting, kan du nemt komme i gang. Kig ind forbi den lokale afdeling, så hjælper vi med at finde den rigtige størrelse på dit nye pulterkammer.

Det er lige så nemt med opsigelse af rummet, så når du ikke har brug for den ekstra plads. Opsiger du lejen inden den 15. er rummet opsagt ved månedens udløb.

Lån en trailer gratis

Når du lejer et pulterkammer hos BOXIT kan du gratis låne en af vores store lukkede flyttetrailere. Ikke kun når du skal køre ting til og fra BOXIT - du kan altid komme ind og låne en ledig trailer.

Se eventuelt mere om lån/leje af trailer her.

Kontakt BOXIT

Kontakt os hvis vi skal finde et rent og tørt pulterkammer til opmagasinering af dine ting. Du kan udfylde kontaktformularen herunder eller skrive en mail til depotrum@boxit.dk.

På siden Kontakt, finder du også telefonnumre til de lokale afdelinger.

Jeg vil gerne høre mere om pulterkammeret
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.