Depotrum hos BOXIT

Her finder du hurtigt prisen på det depotrum, der passer bedst til dig.

Leje af depotrum har aldrig været nemmere 

1. Du starter med at checke ind

Hos BOXIT har vi åbent alle hverdage kl. 9-18 (hos BOXIT i Hjørring dog kl. 10-17) og lørdage kl. 9-16. Vi står parat til at hjælpe og finde det helt rigtige rum til dig. Sikker og tryg opbevaring uden depositum.

2. Du flytter ind

Det nemt og bekvemt at flytte ind. Vores indendørs læssehal ligger i forlængelse af dit depotrum – godt beskyttet af vind og vejr. Benyt vores transportvogne, palleløftere og andet hjælpeudstyr kvit og frit.

3. Du har altid adgang til dit rum

Med din personlige pinkode og egen sikkerhedsnøgle har du adgang til dine ting, når du har lyst. Kig ind alle dage hele året fra kl. 6-22.

4. Du flytter ud

Flyt ud når du vil. Der er ingen binding og kun 15 dages opsigelsesfrist. Lejeperioden løber til månedens udgang men skal af praktiske årsager opsiges senest den 15. i måneden.

Et depotrum hos os er sikkert

Din tryghed betyder alt for os. Når du lejer et BOXIT depotrum, kan du stole 100 % på, at dine ting er opbevaret sikkert. Enhver BOXIT afdeling er indhegnet og videoovervåget 24 timer i døgnet. Adgangen til området sker med din egen personlige pinkode, som sikrer, at ingen uvedkommende har adgang.

Det siger vores kunder

"Min familie og jeg skulle flytte fra et hus i forstaden til en lejlighed i midtbyen. I ejendommen var ikke så meget plads til alle vores ting. Så der var et depotrum hos BOXIT den helt rigtige løsning for os."

"Vi bruger rummet her i BOXIT til at opbevare sommer- og vinterting. Det kan være julepynt og pelsfrakker. Så har jeg en søn på tyve år, som gerne vil flytte hjemmefra. Siden han var 18 år, har han ønsket sig ting, som vi opbevarer her, indtil han flytter."

Af- og pålæsning indendørs

Hos BOXIT undgår du smalle kældre- og loftstrapper. Her kan du i stedet køre dine ting lige til døren og læsse af og på i en lun og tør læssehal. Her er så højt til loftet, at selv lastbiler kan køre ind.

Trustpilot

Over 1.700 har allerede bedømt os

Depotrum hos BOXIT

Depotrum er betegnelsen for et sted, magasin eller lager, hvor noget opbevares/opmagasineres til senere brug. Ordets ’depot’ stammer fra det franske ’dépôt’, der betyder det samme. At benytte et depotrum uden for eget hjem, er siden starten af 2000-tallet blevet meget udbredt i Danmark – inspireret af udviklingen i bl.a. England og USA, hvor fænomenet kaldes ’self storage’.

Udbredelsen skyldes i vid udstrækning den øgede urbanisering, hvor mange danskere er flyttet fra land til by. I byerne er pladsen knap, og de kostbare kvadratmeter udnyttes til beboelse på bekostning af opmagasineringsplads i kældre og på lofter. Dertil kommer den voksende velstand, der medfører, at vi lever et mere aktivt liv og anskaffer os flere materielle goder.

Find din
lokale BOXIT


Her kan du blandt andet finde
åbningstider og kontaktinformation