Møbelopbevaring

Møbelopbevaring - BOXIT sørger for sikker opmagasinering af møbler
Første måned1 kr.**Ved bindingsperiode i udvalgte afdelinger

Et depotrum hos BOXIT er perfekt til møbelopbevaring - Kontakt din lokale afdeling for priser på opmagasinering af dine møbler.

De optimale forhold for dine møbler

Har du behov for møbelopbevaring, ved vi, at du sætter pris på, at dine møbler kommer til at stå i et aflåst, støvfrit og opvarmet rum uden fugt.

Lav luftfugtighed og konstant temperatur

Hos BOXIT har vi mange års erfaring i professionel møbelopbevaring og har udviklet et sikkert koncept. Det betyder, at dine møbler står i et depotrum, der har den rette størrelse, er rent, pænt og tørt. Vi sørger for en konstant fast temperatur og en lav luftfugtighed. Vi tager det meget seriøst, at vores depotrum lever op til disse krav.

Har du overvejelser eller spørgsmål om møbelopbevaring, står vi klar med gode råd og tips, så du kan træffe et valg på kvalificeret grundlag. Hos BOXIT har vi en stor efterspørgsel på møbelopbevaring, og der er ingen tvivl om, at vores depotrum er et virkeligt godt alternativ til fugtige kælderrum og støvede pulterkamre.

Dine møbler er opbevaret sikkert

Når vi siger sikker møbelopbevaring, mener vi det. Alle områder omkring vores afdelinger er sikret med hegn og adgangskontrol, videoovervågning og alarm. Derudover er hvert depotrum udstyret med en speciallås, som kun du har en nøgle til. Vil du gerne se vores depotrum, før du beslutter dig, viser vi dem gerne frem og svarer på spørgsmål.

Priser på møbelopbevaring

Beskyttelsesovertræk til dine møbler

Vil du gerne beskytte dine møbler ekstra godt under opbevaringen, kan du købe forskellige typer af beskyttelsesovertræk i BOXIT butikken. Vi har overtræk til både stole, sofaer og madrasser.

Herudover finder du både tæpper, bølgepap, kraftig afdækningsplast og meget andet beskyttelse til opbevaring samt flytning. Se udvalget af vores opbevarings- og flyttetilbehør her.

Nem af- og pålæsning af tunge møbler

Selvom dine møbler er store og tunge er det ikke noget problem i forbindelse med af- og pålæsning. Hos BOXIT har vi en kørehal som du kører bilen ind i, og herfra kan du af- og pålæsse i tørvejr.

I kørehallen finder du store vogne som du kan løfte møblerne over på, så du ikke behøver at løfte de tunge møbler hen til dit opbevaringsrum.

Opbevaring af dine møbler i det lokale depotrum

Hos BOXIT har vi 11 forskellige afdelinger hvor du kan få opbevaret dine møbler. Det betyder at der er flere steder rundt i Jylland og på Fyn hvor du kan leje et depotrum til møbelopbevaring.

Vil du gerne i kontakt med din lokale BOXIT afdeling finder du dem her:

Ny afdeling i Aalborg C

I 2019 åbnede den nyeste BOXIT i centrum af Aalborg. Her er det muligt at leje opbevaringsrum til opbevaring af møbler og andet indbo.

Afdelingen er den hidtil største BOXIT med depotrum på 3 etager.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale BOXIT afdeling for mere information om møbelopbevaring.

Ja tak, kontakt mig
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.

Anmeldelse

Skal du leje et rum til opbevaring af møbler, kan du her læse hvad en tilfreds BOXIT kunde fortæller om møbelopbevaring.

"Alle mine ting var i tiptop stand efter ti år ved Boxit! Jeg kan varmt anbefale Boxit til andre der måtte have brug for et godt opbevaringssted for møbler, tøj, bøger, malerier el andet. Efter ti år ved Boxit var jeg glad for at se at alt var i superfin stand. Det så ud som da jeg havde pakket det ned. Der var hverken lugt eller fugt. Tak til Boxit. Også tak for supervenlig betjening da jeg kom for at hente mine ting!"
Marianne