Opbevaringsplads

Mangler du opbevaringsplads?

BOXIT kan hjælpe med opbevaringsplads hos dig eller hos os. Du kan leje alt fra helt små opbevaringsrum over større lagre til en container når du har behov for plads til opbevaring.

Opbevaringsplads med en container i haven
Xtra opbevaringsplads hos BOXIT

Lej en opbevaringscontainer

Hvis du har plads til en container i haven eller indkørslen, kan du leje en opbevaringscontainer og dermed får du opbevaringsplads helt tæt på huset. Det er en stor fordel hvis du ofte skal have fat i dine ting.

Skal du opbevare fugtfølsomme ting som møbler eller lignende, skal du leje en isoleret container. Isoleringen er med til at reducere sandsynligheden for at der dannes kondens i containeren.

Hos BOXIT kan du leje flere forskellige størrelser af containere til opbevaring hos dig. Se eksempelvis følgende containerstørrelser:

Priser på containerleje

Plads til opbevaring
Containeren gør det nemt at få Xtra plads til opbevaring hos dig.

Kontakt BOXIT Container

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at leje en container som Xtra opbevaringsplads, kan du ringe til BOXIT Container på 70 70 17 90 eller skrive en email til container@boxit.dk.

Lej et opbevaringsrum

BOXIT depotrum kan lejes i 10 forskellige afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn, som du finder på siden med BOXIT afdelinger.

Vores opbevaringsrum er opvarmede, så dine ting kommer til at stå lunt og tørt. Alle afdelinger er videoovervåget og du får din egen personlige nøgle til dit depotrum, så det kun er dig der kan komme til dine ting.

play

Priser på leje af depotrum

Lån en trailer

Har du ikke selv en trailer kan du som depotrumskunde gratis låne en BOXIT flyttetrailer når du skal flytte dine ting til depotrummet, eller hvis de skal flyttes hjem igen.

Lån en flyttetrailer hos BOXIT
Depotrumskunder hos BOXIT kan gratis låne en trailer

Kontakt din lokale depotrumsafdeling

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at leje opbevaringsplads hos BOXIT kan du kontakte den lokale depotrumsafdeling i kontaktformularen herunder.

Ja tak, kontakt mig vedr. et depotrum
Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.