Sådan bruger du boblefolie under flytning

Boblefolie er et rigtigt godt materiale som bruges til indpakning af skrøbelige genstande. Boblefolien er stødabsorberende og meget fleksibelt, så det er nemt at arbejde med når du skal pakke dine ting ned til flytning eller opbevaring.

De skrøbelige ting som skal flyttes kræver en god indpakning for ikke at gå i stykker, eller slå andre ting i stykker. Den støddæmpende og skånsomme boblefolie sikrer at dine ting er godt beskyttet så risikoen for skader og ridser mindskes meget.

Ved indpakning af mindre ting, kan du lægge tingene på folien og rulle det et par gange rundt. Klip boblefolien over og tape den fast.

Når der er tale om indpakning af større ting, er det nemmeste at lade tingene stå, og rulle folien rundt om. Igen bør der rulles et par gange rundt om tingene og folien tapes folien fast til sidst.

Glas, porcelæn og lignende små ting som pakkes ind i boblefolie stilles efterfølgende tæt sammen i eksempelvis en flyttekasse. Kan glassene ikke fylde flyttekassen helt ud, bør du fylde tomrummet op med sammenkrøllet avispapir, bølgepap eller løst boblefolie.

Du bør aldrig pakke mere end en ting ind af gangen, heller ikke selvom der er tale om små nipsting. Klip i stedet mindre stykker ud af boblefolien og pak tingen enkeltvis ned. Pakkes flere glas ind i samme stykke folie, vil der være meget større risiko for at glassene smadres under flytningen.

Til indpakning af TV og computerskærme findes der specielle bobleplast poser som nemt kan trækkes ned over TV’et. Poserne findes i flere forskellige størrelser, så hvis du måler højden og bredden af dit TV er det nemt at finde den pose der passer til beskyttelse af dit TV.

Som ekstra tilbehør til TV-boblefolien findes der foam-stykker til kantbeskyttelse. Skummet sættes på hjørnerne og siderne, så TV er ekstra beskyttet mod slag og stød.

Boblefolie som pose til TV, computerskærm eller maleri
Brug en boblefoliepose med foam-kanter til beskyttelse af malerier, computerskærmer eller et TV under flytning og opbevaring.

Hvis du husker at pakke dine ting godt ind har du mindsket risikoen for ubehagelige overraskelser når du skal til at pakke dine ting ud igen.

Husk også at pakke tingene tæt i traileren

Det hjælper ikke meget at pakke tingene godt og tæt i flyttekaserne, hvis flyttekasser, møbler og andet indbo ikke bliver pakket tæt i flyttetraileren eller flyttecontaineren.

Ved at stille tingene helt tæt, kan de ikke rutsje frem og tilbage under transporten, og dermed er tingene meget bedre beskyttet hvis traileren kører over et vejbump, en høj kantsten, eller hvis bilen bliver nødt til at lave en hårdt opbremsning.

Hvad kan BOXIT tilbyde

Du finder boblefolie i flere forskellige størrelser i BOXIT butikkerne. Du kan eksempelvis købe store ruller på 100 meter, og med en bredde på 50, 100 eller 150 cm.

Du kan også købe folieposer til indpakning af malerier, TV og andre større firkantede skrøbelige ting.

For det fulde udvalg af bobleplast og andet beskyttelse til flytning og opbevaring, klik her.

Boblefolie
Hos BOXIT kan du købe boblefolie i mindre stykker eller ruller på op til 100 meter.

Gode Egenskaber

  • Boblefolien udemærker sig ved:
  • Det er nemt at genbruge den
  • Høj støddæmpende / stødabsorberende effekt
  • Folien er vandtæt og beskytter derfor også mod regn
  • Den er transparent, så du kan se hvad der er pakket ind
  • Boblefolie vejer ikke ret meget