Depotrum til alle typer erhverv

Har du som vores andre erhvervskunder behov for ekstra lagerplads i kortere eller længere perioder, så står vi klar med et depotrum. Benyt dig af det, hvis du fx har et hjemmekontor og modtager varerne i garagen, i perioder har flere varer på lager, eller du er ansat i en landsdækkende virksomhed og har brug for et lokalt lager.

BOXIT har erhvervskunder, som stiller vidt forskellige krav til deres depotrum. En afgørende faktor for mange af dem er vores "Gratis lagermand", som tager imod deres varer, når de ikke selv er til stede.

På denne side er nogle tænkte eksempler, på erhvervskunder som har været i en situation, hvor et depotrum var den helt rigtige løsning.

Stine benytter BOXITs "gratis" lagermand

webshop depotrum

Det gør en stor forskel i Stines hverdag, at hun ikke behøver at være ved sit depotrum, når fragtmanden kommer.

Da Stine startede med sin webshop, havde hun stadig sit job ved siden af. Så det var med hjemmekontor og varerne i kælderen. Hendes mand syntes, det begyndte at tage overhånd, og så var kælderen heller ikke helt fri for fugt.

Der var da også tidspunkter, hvor Stine havde svært ved at komme omkring derinde. Hendes webshop er stadig ikke nogen kæmpestor forretning, men hun tror på det og er bare forsigtig med udgifterne. Derfor har hun stadig hjemmekontor, men har flyttet sit lager ud i BOXITs lagerhotel.

Det er tæt på og det, at Stine ikke behøver at være der, når fragtmanden kommer, gør en stor forskel. Personalet derude tager imod hendes varer uden, at hun betaler ekstra for det.

Som vinhandler har Jan i perioder brug for ekstra plads

lagerbehov til vin

Når jul og påske står for døren, har Jan brug for ekstra plads og et sted, hvor hans ansatte kan pakke varer.

Som de fleste andre vinhandlere har Jan ikke altid brug for lige meget lagerplads. Især op til højtiderne fx. jul og påske har han brug for ekstra. Jan sælger også chokolade, og påskeæg fylder faktisk en del.

Når Jan kun har brug for ekstra opbevaringsplads i et par måneder, betyder det økonomisk noget, at der ikke er et halvt års opsigelse. Så er der også bare rent og pænt hos BOXIT, og temperaturen er stabil. Det er vigtigt det med temperaturen, for hverken vin eller chokolade har godt af de store udsving. 

Samtidig har Jan ansat en ekstra til at pakke vin og chokolade for hans kunder. De kan stå i depotrummet og pakke. Det sparer ham for at flytte en masse frem og tilbage.

John fik både depotrum og lille værksted

lager til håndværker

John arbejder som tømrer mest ude hos kunderne og holder udgifterne ved at bruge sit depotrum som et lille værksted.

Som tømrer laver John størstedelen af sine opgaver ude hos kunderne. Han er bare et lille enkeltmandsfirma, og efter finanskrisen har de fleste vel lært at holde udgifterne i bund. John synes ikke, at han har råd til at have et stort værksted.

I stedet har han valgt et af BOXIT's udvendige depotrum. Her har han værktøj og maskiner, som han ikke har med i bilen hver dag og også lidt materiale. Søm og skruer og hvad han nu ellers bruger meget af.

Og når John har opgaver, hvor det er mest praktisk, at han står i et værksted frem for ude hos kunden, arbejder han i depotrummet. Der har han jo adgang til det nærmest døgnet rundt og det er helt okay med BOXIT, at han arbejder der.

Kristian er sælger og manglede et lokalt lager

lager til kørende sæger

Kristian bruger det meste af sin tid på landevejen og ved ikke helt, hvad han skulle gøre uden BOXIT' "Gratis lagermand".

Kristian bruger den meste af sin tid på landevejene og ude hos kunderne. Selv om det er en stor virksomhed, han er ansat i, er der ikke et lokalt lager tæt på hans bopæl. 

Så Kristian måtte vælge mellem at modtage varerne hjemme i sin garage eller køre omkring det lokale lager, der ikke ligger i den by, hvor han bor. Det var ofte en stor omvej at køre omkring lageret, og han kører i forvejen meget. 

Indtil for ca. et år siden havde Kristian derfor varerne hjemme i garagen. Så opdagede han at der var en BOXIT afdeling tæt på, hvor han borede. De tager imod mine varer, mens jeg er ude ved kunderne. Det er på alle måder nemmere.

Virksomheden vokser men krisen har gjort sit indtryk

billig opbevaring til erhverv

Finanskrisen har lært os at have markant fokus på vores omkostninger. Derfor er fleksibiliteten hos BOXIT meget passende til vores virksomhed.

Det er selvfølgelig dejligt, at virksomheden begynder at vokse efter nogle hårde år med finanskrise. Marianne har fået blevet flere ansatte, og har været nødt til at flytte rundt på arbejdspladserne.

Arkivet der i forvejen var for lille, er derfor blevet inddraget til andre formål. Med finanskrisen i baghovedet har Marianne været bange for at udvide og vil ikke ret gerne binde sig for lang tid på et eksternt lager.

Netop muligheden for at sige depotrummet op, har været en væsentlig grund til, at Marianne valgte BOXIT. Her opbevarer hun det, hun ikke skal have fat i hver dag. Depotrummet er isoleret, og der er ingen fugt, så det er uden tvivl et sikkert sted at opbevare dokumenter.