Få Xtra tid, når du flytter

Flytning er ofte forbundet med hektiske dage og hårdt slid som betyder at glæden over at skulle flytte ind i det nye hjem glider i baggrunden, men sådan behøver det ikke at være.

BOXIT har løsningen til en flytning som skal glide meget lettere, hvor du har tid til at pakke, tid til familien og tid til at nyde at der skal flyttes til det nye drømmehjem.

Flytteboxen giver Xtra tid

Flytteboxen er en container som leveres på den adresse som I flytter fra. Du kan have din Flyttebox til at stå i dage, uger eller måneder, så du har al den tid du ønsker til at pakke ned og flytte ud i Flytteboxen.

Flyt over flere dage

Ved at fordele flytningen over flere dage, behøver man ikke tage fri fra arbejde eller bede venner og familie om hjælp med en hård flytning.

Alt hvad der kan pakkes i flyttekasser, kan stille og roligt pakkes ned og sættes ud. De møbler og andet indbo som kan løftes af en person kan også flyttes ud i Flytteboxen i ro og mag. Den sidste dag hvor de større møbler skal pakkes, kan der inviteres venner og familie på besøg, men i modsætning til en normal flytning, kan flytningen her være overstået på kort tid og med meget mindre slid.

Vi sørger for at flytte Flytteboxen til det nye hjem, hvor der igen er al den tid som der ønskes. Det er muligt at sætte hjemmet i stand, og flytte tingene ind i takt med at der bliver plads.

Se mere om BOXIT Flyttebox.

Det er nemt af flytte ind fra Flytteboxen