FDF Tommerup St. - indretning til alle

FDF er et forbund, som giver børn og unge et ståsted at møde verden fra. Det har vi, i FDF Tommerup St. omsat til at vi giver vores medlemmer unikke oplevelser i et fællesskab, hvor der er plads til alle. Alle får færdigheder, som kan gavne og oplevelser, der huskes resten af livet. Vi er en kreds af frivillige voksne, som bygger rammen for børn og unge i alderen 5 til 18 år.

Intro til projektet

Vi har tre ældre skibscontainere, som vi skal bruge til opbevaring af udstyr. Vi drømmer om, at gøre det så overskueligt som muligt, så både store og små kan finde rundt i det hele.

Støtten skal bruges til ...

Vi har tre containere, hvor der skal bygges reoler op, så det er nemt for alle. Grunden til det, er fordi vi gerne, på sigt, vil kunne udlåne vores udstyr, samtidig med at der bliver passet godt på det. Det er alle vores materialer, som udklædningstøj, avispapir, garn og andet, som mangler sin rette plads. Men det er også undersøgelsesudstyr til naturen. Vi har aktivitetskasser til undersøgelse af skov, vand og øvrig natur, og dem mangler vi en reel plads til, så det ikke står opmagasineret tilfældige steder. En sådan løsning vil koste omkring 50.000 kr. plus arbejdskraft, som selvfølgelig stilles af frivillige. Vi søger støtte, fordi projektet gerne skulle være ens igennem alle tre containere, så vi ikke står med otte forskellige løsninger og 13 forskellige slags materialer - men vores indtægter går til børnene og til deres ugentlige aktiviteter.

Find din
lokale BOXIT


Her kan du blandt andet finde
åbningstider og kontaktinformation