Mere end 2.000 containere

Succesen fortsætter med containerudlejning hos BOXIT. Der bestilles hele tiden nye containere hjem, og flåden tæller nu mere end 2.000 containere.

Stod alle containere hjemme på én gang ville de fylde mere end 12 km, og så ville BOXIT have et pladsproblem – det er heldigvis ikke tilfældet, for langt de fleste containere er udlejet til såvel private som erhvervsdrivende, der mangler Xtra opbevaringsplads i en kortere eller længere periode.

Containerne står klar på depotet - BOXIT leverer til såvel private som erhverv

Standardcontainere

Standardcontainerne som lejes typisk ud i forbindelse med såvel nybyggeri som om- eller tilbygningsprojekter til opbevaring af byggematerialer, maskiner og værktøj. Både når det er professionelle håndværkere, der står for byggeriet, men også til private som går i gang med gør-det-selv projekter.

Er der tale om opmagasinering af fugtfølsomme produkter, som møbler mm er det muligt at leje en isoleret container som mindsker muligheden for kondensdannelse.

Specialcontainere

Af de mere specielle containere råder BOXIT over fyrværkericontainere, køle-/frysecontainere, sidedørscontainere og bannercontainere.

Ud over containerudlejning har du også mulighed for at købe containere hos BOXIT. Du finder standardcontainere i 10, 20 og 40 fods containere til salg.

Kontakt BOXIT Container

Personalet hos BOXIT containere sidder klar inden for normal åbningstid til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med valg af den rette container til dit behov.

Du kan også altid sende en mail på container@boxit.dk eller udfylde kontaktformularen herunder.

Ja tak, kontakt mig

Når du indsender en kontaktformular, behandler vi dine persondata iht. EU’s GDPR. Se mere her.