Juletrolden bor i et depotrum på Østre Alle

På denne årstid har Bendt Møller Poulsen ekstra travlt med sin sidegesjæft – en webshop specialiseret i de strithårede Gjøl-trolde. Fra et lejet depotrum i Aalborg kan han drive butikken, præcis som han ønsker.

Om eftermiddagen, når arbejdsdagen som operatør hos Fibertex i Aalborg er ovre, begiver Bendt Møller Poulsen sig mod sit depotrum hos Boxit på Østre Allé i Aalborg. Herfra driver han webshoppen Trollhouse.dk, der er specialiseret i de karakteristiske Gjøl-trolde samt en lang række andre gaveartikler.

– Jeg printer mine ordrer og labels ud hjemmefra, inden jeg tager på arbejde, og hver eftermiddag går jeg så hen til depotrummet, plukker varerne og får dem sendt afsted til kunderne. Det er her, de berømte Gjøl-trolde bor, og de er meget populære her op til jul, fortæller Bendt Møller Poulsen og uddyber:

– Jeg startede min webshop i hjemmet, men da jeg ikke længere har plads der, har jeg lejet et stort depotrum, hvor jeg har indrettet mig med to gange mellem reolerne, som jeg kan gå og plukke varerne fra.

Tilsammen står de forskellige udgaver af de karakteristiske Gjøl-trolde for cirka halvdelen af salget hos Trollhouse.dk, der også sælger gaveartikler fra blandt andre Spring Copenhagen, Medusa, Willow Tree og Kay Bojesen.

Depotrum giver frihed

For at kunne drive sin virksomhed ved siden af dagjobbet har Bendt Møller Poulsen brug for en lagerløsning, der giver ham frihed og fleksibilitet. Det har han fundet med depotrummet på Østre Allé.

– Jeg har en erhvervsaftale, og det fungerer fantastisk. Jeg er jo på arbejde i den anden ende af byen det meste af dagen og kan ikke være der, når jeg får leveret varer. Så tager personalet hos Boxit imod og sætter varerne ind i mit rum, så de står klar, når jeg kommer. Den frihed er guld værd for mig og min forretning, siger Bendt Møller Poulsen.

Hyggeligt rendezvous ved Rustenborg

Han kunne sandsynligvis godt komme til at leve af at drive Trollhouse.dk, men webshoppen er og bliver udelukkende en hobby for Bendt Møller Poulsen. Hver dag stimler han sammen med områdets andre webshopejere ved det store postfordelingscenter Rustenborg, der ligger blot få hundrede meter fra depotrummet på Østre Allé.

– Hvis jeg fik et par brands mere ind, ville jeg nok kunne leve af det, men jeg vil hellere have det som en hobby. Når jeg har pakket dagens bestillinger, så kører jeg – lige som alle de andre webshopejere – hen til Rustenborg og får sendt varerne afsted. Vi mødes som regel klokken lidt i seks lige før lukketid. Det er faktisk meget hyggeligt, siger Bendt Møller Poulsen.