Depotrum hos BOXIT

Her finder du hurtigt prisen på det depotrum, der passer bedst til dig.

Find din pris Kontakt BOXIT

Det har aldrig været nemmere at leje et depotrum

Med 11 depotrumsafdelinger i Jylland og på Fyn har vi så stor kapacitet, at du altid kan få et depotrum til opbevaring af dine ejendele eller et ekstra lager til din virksomhed.

billig depotrum

1. Check ind

Hos BOXIT har vi åbent alle hverdage kl. 9-18* og lørdage kl. 9-16. Vi står parat til at hjælpe og finde det helt rigtige rum til dig. Sikker og tryg opbevaring uden depositum.

Check ind i BOXIT depotrum
lej depotrum

2. Flyt ind

Det nemt og bekvemt at flytte ind. Vores indendørs læssehal ligger i forlængelse af dit depotrum – godt beskyttet af vind og vejr. Benyt vores transportvogne, palleløftere og andet hjælpeudstyr kvit og frit.

Nem opbevairng i depotrum
depotrumsleje

3. Kig ind

Med din personlige pinkode og egen sikkerhedsnøgle har du adgang til dine ting, når du har lyst. Kig ind alle dage hele året fra kl. 6-22.

Besøg dit depotrum
depotrum udflytning billig

4. Flyt ud

Flyt ud når du vil. Der er ingen binding og kun 15 dages opsigelsesfrist. Lejeperioden løber til månedens udgang men skal af praktiske årsager opsiges senest den 15. i måneden.

opsig boxit depotrum

Depotrum

Depotrum er betegnelsen for et sted, magasin eller lager, hvor noget opbevares/opmagasineres til senere brug. Ordets ’depot’ stammer fra det franske ’dépôt’, der betyder det samme. At benytte et depotrum uden for eget hjem, er siden starten af 2000-tallet blevet meget udbredt i Danmark – inspireret af udviklingen i bl.a. England og USA, hvor fænomenet kaldes ’self storage’. Udbredelsen skyldes i vid udstrækning den øgede urbanisering, hvor mange danskere er flyttet fra land til by. I byerne er pladsen knap, og de kostbare kvadratmeter udnyttes til beboelse på bekostning af opmagasineringsplads i kældre og på lofter. Dertil kommer den voksende velstand, der medfører, at vi lever et mere aktivt liv og anskaffer os flere materielle goder.

Dine ting er sikret hos BOXIT

Af- og pålæsning inden døre

Fri adgang hele året 06:00-22:00

Ren, tør og sikker opbevaring

Hurtigt og enkelt at komme i gang