BOXIT Aalborg C ”på trapperne”

Den nye BOXIT bygning i Aalborg ‘indviet' før tid 20 aalborgensere skød december i gang med motionsevent på trapperne i den ufærdige BOXIT bygning.

Den 1. december mødte ca. 20 aalborgenser op i den rå og ufærdige BOXIT bygning på hjørnet af Østre Allé og Sønderbro i Aalborg for at dyrke en anderledes form for træning på bygningens ikke færre end 121 trappetrin, der forbinder de syv etager. Bag eventen er livsstilscoachen, Mette Randorff.

- Jeg tror, at mange synes, at det er sjovt med omgivelserne i denne her rå bygning, og at man kan dyrke motion på en anden måde end i et traditionelt fitnesscenter. Programmet var hemmeligt og indeholdt bl.a. mentaltræning med øvelser til at finde den indre motivation og åndedrætsøvelser - og så spænede vi ellers op og ned ad trapperne med mere eller mindre vægt, fortæller Mette.

- Vi synes, at det var en sjov idé at bruge bygningen til noget meningsfuldt, selvom den ikke er færdig endnu, og vi kendte i forvejen Mette og hendes vision om at bruge færrest mulige remdier og mest muligt af omgivelserne, når man træner. Derfor stillede vi gerne vores 20.000 kvadratmeter til rådighed, siger Ole Jakobsen, der er marketingansvarlig i BOXIT. Han tilføjer, at byggeriet er færdigt i 4. kvartal 2019, hvor der både står nye depotrum og kontorhotellet Flexoffice klar til aalborgenserne.