Heldig vinder af BOXIT konkurrence

Vinder af konkurrence
Her ses Pia Rasmussen, og hendes to søde piger, Sofia på 3 år og Kamilla på 6 år, da de hentede deres præmie hos BOXIT. Yderst til højre er Ninette Ingeman fra BOXIT.

Pia Rasmussen fra Skårup på Fyn er den heldige vinder af gavekortet på 2000 kroner, som BOXIT satte på højkant på ’Bolig, mad, design’ messen i Odense Congress Center den 27., 28., og 29. oktober. Pia dukkede forleden op hos BOXIT i Odense sammen med sine to glade døtre for at hente præmien.

- Vi er meget glade for gavekortet, og vi regner med at vi skal bruge det i februar eller marts, siger Pia, der en gang tidligere har haft familien med i Lalandia, så alle glæder sig til at gentage succesen. 

900 deltog

Pia var én af de ca. 900, der deltog i BOXIT’s konkurrence på messen.

- Vi havde medbragt en Flyttebox på messen, så fynboerne med egne øjne kunne se, hvad en Flyttebox er, og der var stor interesse om konceptet, især fra alle dem, der står overfor en flytning i den nærmeste fremtid, og som gerne vil have en let løsning, hvor man får opbevaring og flytning i én løsning. Det gav faktisk en rigtig god effekt at have Flytteboxen med, for så var det lettere at forklare, hvordan BOXIT leverer den uden for det gamle hjem. Her fylder man den med møbler og flyttekasser, hvorefter BOXIT henter hele den fyldte Flyttebox, og flytter den til den nye adresse, hvor man har god tid til at tømme den, siger Ninette Ingeman fra BOXIT i Odense C.