Kundeudtalelser

Fra et hotel til et andet med Flytteboxe

play

Comwell hotellet i Snekkersten har renoveret en masse hotelværelser i løbet af de sidste par år. Hotelkæden går op i bæredygtighed og genbrug, så Comwell Korsør har arvet møblerne. BOXIT Flytteboxe stod for selve flytningen. Se mere her.

Fra bar mark til containerby på få dage

play

Se hvordan BOXIT hjalp Roskilde Festival med at omdanne et tomt område på festivalpladsen til et levende indkøbsområde, hvor gæsterne kan slappe af mellem koncerterne. Se mere her.

Mens vi venter på vores nye hus

play

Bent og Bente har solgt deres hus i Vadum og bygger nyt ved Vejle. Mens de venter på at flytte ind i deres nye drømmehus, passer BOXIT på deres Flyttebox fuld af indbo. Se mere her.

Køleskab til 13.000 teenagere

play

Se hvordan kølecontainere fra BOXIT hjalp Dana Cup med at få ’plads i køleskabet’ til mad til 13.000 sultne, fodboldspillende teenagere. Se mere her.

Kontorhotel uden overflødigt fedt

play

Elite Rekruttering har lejet kontor hos BOXIT Flexoffice. Mød partner, Peter Kjær, der fortæller om fordelene ’uden overflødig fedt,’ der passer ham så godt. Se mere her.

En totalt stress-fri flytning

play

Cliff Præstegaard og hans familie har solgt huset i Solbjerg og købt et nyt i Skanderborg. Familien fik en fantastisk flytning i deres eget børnevenlige tempo med en BOXIT Flyttebox.

Styr på madrasserne

play

Mød Futon House i Aarhus, der har begrænset plads i butikken i midtbyen, men masser af plads til futon’er, møbler og tekstil i depotrummene hos BOXIT. Se mere her.

Fra Nordsjælland til Ry med Flyttebox

play

John Købke har solgt huset i Nordsjælland og vil nu tilbringe otiummet i det dejlige sommerhus i Ry. Der var kun ham selv og fruen til at pakke, og det var igen sag, fordi de flyttede med Flyttebox. Se mere her.

Skræddersyet løsning hos BOXIT Flexoffice

play

Tina Bunk er kendt over store dele af Aarhus. Det er i hendes skrædderi og systue, at man kan få repareret jakken, syet kjolen og lagt bukserne op. Systuen holder til hos BOXIT Flexoffice. Se mere her.

Moderne stofbleer på hylderne i BOXIT

play

Chantelle og Lisbeth har stor succes med webshoppen Smartparent, der sælger moderne, bæredygtige stofbleer og andre babyartikler til danske småbørnsfamilier. Webshoppen holder til i BOXIT. Se her hvordan det hele foregår. Se mere her.