20.000 odenseanere vilde med BOXIT-depotrum

Odenseanerne har virkelig taget idéen med at have et eksternt depotrum til sig. For depot-udlejningsfirmaet Boxit kan nu fejre, at de to afdelinger Boxit Odense M og Boxit Odense C hver især har nået ikke mindre end 10.000 kunder siden de åbnede i henholdsvis 2005 og 2009.

I Odense M afdelingen blev kunde nummer 10.000 Louise Kristensen. Efter tre år på Grønland er hun netop hjemvendt og havde brug for et depotrum til sine ting – mens hun leder efter en ny bolig.

- Via en kode kan jeg døgnet rundt komme ind i mit depotrum, hvis jeg lige står og mangler et eller andet. Det synes jeg er smart, fortæller Louise.

I Odense C afdelingen var det Mads Anker Jørgensen, der blev kunde nummer 10.000. Han er lige flyttet hjem til sine forældre, som havde plads til ham, men ikke til alle hans ting. Så var det jo heldigt, at hans søster, der også bruger Boxit, kunne anbefale ham at leje et depotrum hos Boxit.

Louise Kristensen og Mads Anker Jørgensen blev hver især begavet med blomster, chokolade samt gavechecks på seks måneders depotrumsleje.

Odense C er med sine cirka 1.400 forskellige depotrum den største Boxit-afdeling i landet, mens Odense M har cirka 1.000 depotrum.

Odense M

Kunde nummer 10.000 ved BOXIT Depotrum Odense M
Louise Kristensen får her overrakt sit gavebevis af afdelingsleder Oquz Christensen Bostan fra Boxit Odense M-afdelingen.

Odense C

BOXIT depotrumskunde nummer 10.000 i Odense C
Og her er det afdelingsleder Ninette Ingeman fra Boxit Odense C-afdelingen, der giver gavekort til Mads Anker Jørgensen.

Du kan læse mere om dine muligheder for opbevaring af indbo og andre ting i Odense på siden Opbevaring i Odense.