Kunde nummer 10.000 i Kolding

BOXIT Kolding med kunde nr. 10.000
En glad Patricia Bagerbæk får her overrakt blomster, vin og gavecheck af afdelingsleder Christian Franks fra BOXIT Kolding.

BOXIT succes i Kolding

Koldingenserne har virkelig taget idéen med at have et eksternt depotrum til sig. For depot-udlejningsfirmaet BOXIT Kolding har siden sin åbning i 2009 haft mange tusinde kunder. Og i sidste uge rundede firmaet en flot milepæl, da Patricia Bagerbæk fra Jelling blev kunde nummer 10.000 - og blev fejret med blomster og vin samt en gavecheck på seks måneders depotsrumsleje.

- Jeg valgte BOXIT, fordi det var billigst, og tæt på, hvor jeg boede, og hvor jeg gerne vil bo, når jeg vender hjem fra USA. Jeg er lige taget af sted som Au Pair pige, og skal arbejde herovre i 12 måneder, fortæller Patricia Bagerbæk, og fortsætter:

- Dejligt at vide, at alle mine ting opbevares i et rent, tørt og opvarmet rum. Og det smarte ved depotrummet er, at det er mere sikkert end et udhus eller en garage og så kan man gratis låne en trailer, når man har brug for det.

- Vi har oplevet god vækst, men måtte i starten af 2013 melde alt udsolgt efter en stor brand i en boligblok i september 2012 i Kolding, der gjorde over 100 mennesker hjemløse og beskadigede 93 lejligheder. Nu er situationen ved at normalisere sig og vi kan igen tilbyde ledige depotrum. Men der er stadig meget høj belægning, fortæller afdelingsleder Christian Franks, BOXIT.

Se mere om dine muligheder for opmagasinering Kolding på siden her: Opbevaring i Kolding.